Na een lange dag werken ging ik op mijn fiets naar huis. Het was zo’n 30 graden. Het was heerlijk weer. Ik had mijn zonnebril op de wind blies door mijn haren, Heerlijk. Ik kwam thuis en mijn vrouw en kinderen zaten lekker buiten, de kinderen in het zwembad en mijn vrouw lag lekker te zonnen met haar zonnebril op. Wij houden van het mooie weer lekker buiten genieten van het zonnetje met een pilsje in mijn hand. En daarna gingen wij met zijn alle op de fietsen om een ijsje te kopen. Wij gingen daar lekker zitten om te genieten van ons ijsje. Mijn vrouw zette haar zonnebrill af want ze wilden genieten van de zon in haar gezicht. Op een gegeven moment hadden wij onze ijsjes op en fietsten wij weer richting huis en eenmaal thuis kwam mijn vrouw erachter dat ze haar zonnebril was vergeten.
Dat vond ze heel erg, want ze is heel zuinig op haar spullen en vooral op haar zonnebril. Ik ben daarna terug naar de winkel gefietst om te kijken of het daar nog lag maar helaas de zonnebril lag niet meer op de plek waar ze het neer had gelegd. Ik ben het nog na gaan vragen bij de balie. Maar de vrouw wist nergens niets van, balen. De volgende dag zijn wij naar de winkel geweest om een andere uit te zoeken. Ze heeft nu een heel erg aparte zonnebril met een tijgerprintje erop. Ze heeft wel glazen op sterkte, dat had ze bij de andere zonnebril ook en wilde dat nu ook persee. Ze kon de zonnebrill 2 weken later ophalen. Dat vond ze zo vervelend. Je kunt dan veel last hebben van de zon. Toen ze de zonnebril kreeg zetten ze het meteen op. Maar na een paar dagen zei ze dat ze toch haar oude zonnebril miste want die zat toch fijner.
http://www.fuva.nl/zonnebrillen/

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *