Klanten uit het voormalig Ziggo verzorgingsgebied kunnen op dit moment nog gebruik maken van de Ziggo TV-app, maar dat zal niet lang meer duren want Ziggo heeft aangegeven om volledig over te schakelen op Horizon Go.
Klanten van Ziggo die de TV-app gebruiken krijgen hier een melding van als ze de applicatie op de tablet of smartphone openen. De TV-app was bedoelt om live televisie te kijken of om video on demand te bekijken, alsmede ook om andere Ziggo content altijd bij de hand te hebben. Klanten van Ziggo die gebruiken maken van de TV-app kunnen nu direct overstappen op Horizon Go. Sinds het afronden van de fusie tussen Ziggo en UPC konden klanten van Ziggo al direct gebruik maken van Horizon Go.
Het is absoluut geen achteruitgang om over te stappen naar Horizon Go. Je hebt er alleen maar meer voordeel van. Zo krijg je meer online zenders en biedt de applicatie afhankelijk van je afgenomen alles in één pakket tot meer dan honderd zenders die je live kunt bekijken. Bij de TV-app van Ziggo lag dat aantal op slechts vijftig. Ondanks dat er meldingen verschijnen dat de TV-app van Ziggo definitief stopt heeft het bedrijf nog geen exacte datum voor het offline halen van de applicatie. De kans is aanzienlijk groot dat de app in een van de aankomende maanden offline gehaald wordt.

Primeur voor Ziggo

In de zomer gaat het alles in één pakketten bedrijf het Horizon Go-platform upgraden naar HD. Het kabelbedrijf heeft dan een primeur te pakken, want ruim veertig zenders zijn via het nieuwe platform in HD-kwaliteit te bekijken. Het merendeel van alle zenders in de applicatie kunnen ook via Wi-Fi buitenshuis in Nederland bekeken worden. De nieuwe applicatie is beschikbaar voor zowel iOS-apparaten als Android-apparaten en het is ook te bereiken via het internet. Stap nu direct over als Ziggo-klant naar Horizon Go en geniet van nog meer on demand kijkplezier.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *