KURODAIYA “De revolutie in Martial Art”
Wil zelfverdediging leren en wil je dat zo effectief mogelijk leren zonder dat je daar 10 jaar of meer voor hoeft te trainen?
Maak dan kennis met Kurodaiya “De revolutie in Martial Art”.
Voordelen van Kurodaiya:

  • Uitgangspunten zijn makkelijk te leren en voor iedereen toe te passen
  • Je hoeft GEEN ervaring te hebben in martial arts
  • Je hoeft niet supersterk te zijn om je te kunnen verdedigen
  • Je hoeft niet super lenig te zijn om dit te kunnen leren
  • Je hoeft geen hoge pijngrens te hebben om verder te komen

Wat je wel moet willen doen:

  • Oefenen en uitproberen en ervaren hoe je eigen lichaam werkt en hoe het lichaam van iemand anders kan reageren
  • Regelmatig blijven oefenen, maar dat mag in je eigen tempo
  • Openstaan om anders te denken en te doen
  • Naast zelfverdediging is communicatie zeer belangrijk

Kurodaiya wordt ook wel de “twee vingers” systeem genoemd, omdat het gebruik van 2 vingers dat kenmerkend is voor dit systeem
De filosofie van Kurodaiya is ontwikkeld door inspiratie uit het Indiase epos “MAHABHARAT”, waarin de held Arjuna laat zien dat je RESPECT kunt krijgen door non – agressief, 100% proportioneel en de-escalerend op te treden als je met geweld en agressie te maken hebt.
De zelfverdedigingsprincipes zijn ontstaan uit het toepassen van het biomechanisch proces in het menselijk lichaam. Hoe je eigen lichaam beweegt in een ruimte en hoe een ander lichaam reageert ten opzichte jou lichaam door middel van actie. Het gevolg van actie en reactie en zien en ervaren wat het resultaat kan zijn hierop. Het resultaat zal je verbazen.
Een Kurodaiya training geeft je  MENTAL EMPOWERMENT.  Het zelfvertrouwen  krijgt hierdoor een gigantische boost. Het biomechanisch proces, waarop de principes zijn gebaseerd, stelt je in staat de juiste spieren te gebruiken voor de bewegingen die je nodig hebt, vanuit een natuurlijke, non agressieve houding. Vanuit deze houding ben je in staat om met minimaal contact, beweging en kracht, de grof motorische bewegingen te controleren en de persoon uit zijn balans te brengen, waardoor een vervolg aanval niet meer effectief uitgevoerd kan worden. Het maakt niet uit wat voor persoon tegenover je staat. Het mag een persoon zijn getraind in een bepaalde vechtsport zijn of een ongetrainde persoon. Ervaren wat jou mogelijkheden zijn en wat jou acties kunnen hebben bij jou tegenstander zal je zeker doen verbazen. Ervaren wat je zelf kan en de uitwerking ervan met eigen zien zal jou zelfvertrouwen versterken.
Benieuwd of deze vorm van zelfverdediging ook voor jou kan werken?
Maak een afspraak voor een kennismaking op +31 (6) 55801701.
Bezoek onze website: http://www.zelfverdediging.com/
Onze trainingslocatie is hier:
Schinkelsebaan 1
2908 LE Capelle aan den IJssel
Email: kurodaiya.nl@gmail.com
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *