De Yves Saint Laurent make-up is gemakkelijk te herkennen aan de prachtige glanzende, gouden verpakkingen. De Yves Saint Laurent make-up voor de lippen bestaat uit verschillende soorten lipstick en lipgloss. Deze producten geven elk een ander effect, waardoor je met de Yves Saint Laurent make-up gemakkelijk verschillende looks kunt maken.

Yves Saint Laurent make-up lipsticks

yves-saint-lorent-logoDe Yves Saint Laurent make-up voor de lippen bestaat uit diverse soorten lipsticks. De bekendste lipsticks zijn misschien wel de Rouge Volupté lipsticks. Deze lipsticks zijn in vier verschillende soorten verkrijgbaar. De gewone Rouge Volupté lipsticks brengen gemakkelijk aan, ze voelen comfortabel aan en zorgen voor een dekkende, licht glanzende kleur. De Rouge Volupté Shine lipsticks hebben, zoals de naam al aangeeft, een glanzende finish. Daarnaast verzorgen ze de lippen. De Rouge Volupté Perle lipsticks bevatten kleine glittertjes, dit zorgt voor een subtiel metallic effect. De laatste variant is de Rouge Volupté Sheer Candy. Deze lipsticks laten een subtiele kleur achter. De collectie Yves Saint Laurent make-up bevat daarnaast nog de Rouge Pur Couture lipsticks. Deze bevatten veel pigment en ze hebben een subtiele glans. Wil je liever een matte lipstick? Dan zijn de Rouge Pur Couture Mat lipsticks misschien iets voor jou.

Yves Saint Laurent make-up lipgloss

Naast prachtige lipsticks zitten er ook lipglosses in de Yves Saint Laurent make-up collectie. De Gloss Volupté bijvoorbeeld zorgt voor veel glans en het verzorgt de lippen. Deze lipglosses plakken niet waardoor ze comfortabel aanvoelen.

Yves Saint Laurent make-up dragen

De Yves Saint Laurent make-up is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De lichte kleuren zoals beige en roze kunnen elke dag gedragen worden voor een frisse look. De donkere kleuren zijn meer geschikt om te dragen naar een speciale gelegenheid zoals een feest of als je uitgaat. Voor een extra opvallend effect kun je de lipgloss over de lipstick aanbrengen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *