WordPress (WP) is een open source en een gratis Content Management Systeem (CMS). Het doel was om gemakkelijk teksten op het internet te kunnen publiceren. Dit bleek een succes te zijn. Momenteel is het een van de meest grote projecten in de wereld. Wanneer je gebruik wilt maken van WordPress, zal je tevens hosting aan moeten vragen. De hosting is de gastheer, zodat al je content online komt te staan. Als je kiest voor WordPress hosting bij Wphosty.nl, dan heb je de keuze uit verschillende soorten pakketten. Van 2,5 GB tot 20 GB webspace, inclusief webmail, dataverkeer en databases.

Wphosty staat voor je klaar

Wphosty onderscheid zich van concurrenten. Dit doen zij door hun uitstekende service. Ondervind je problemen met je WordPress (WP) website? Wphosty staat voor je klaar om deze problemen samen met jou op te lossen. Ook indien je al een hosting provider hebt en wilt overstappen, kan Wphosty je daarbij helpen en ervoor zorgen dat je veilig en volledig kunt verhuizen met je weblog.

Installatie door Wphosty

Wanneer je kiest voor WordPress hosting bij Wphosty.nl, zorgt Hosty ervoor dat WordPress snel geïnstalleerd wordt. Zodoende kun je gelijk beginnen met beginnen met je WP website of weblog. WordPress is gemakkelijk hanteerbaar, zodat je snel je eerste artikel online kunt zetten. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Dan staat de klantenservice van Wphosty voor je klaar. Je kunt eventueel ook een onlinetraining volgen over WordPress.
Altijd de nieuwste updates
WordPress ontwikkelt zich constant en komt heel regelmatig met nieuwe updates. Het is dan wel zo prettig om deze snel en gemakkelijk te kunnen installeren. Via Wphosty.nl kun je deze met een simpele klik laten installeren. Nog gemakkelijker: automatisch instellen is ook mogelijk.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *