De wissellijst is bij ons het meest populaire product en dat is natuurlijk niet zomaar. Wij leveren deze specialiteit in de meest uiteenlopende uitvoeringen, zodat voor iedere toepassing wel een geschikte oplossing is. Van relatiegeschenk tot schilderlijst, iedereen kan hier terecht voor de lijst met afwisseling. Zo zijn onze lijsten in tientallen standaardformaten leverbaar. Ze lopen uiteen van 18 cm x 24 cm tot 84 cm x 118,8 cm (AO). Hebt u een andere maat nodig die hier niet tussen valt, kunnen wij ze speciaal voor u op maat maken van 100 cm x 160 cm. Er zit dus altijd wel iets bij voor u.

Wissellijst in meerder samenstellingen

Een wissellijst beschikt over een 3,0 mm dik MDF- achterplaat en diverse soorten voorzetplaten. Vanaf 40 cm x 40 cm worden standaard voorzien van een ophangkabel, bij kleinere maten kan de lijst worden opgehangen aan de handige draaiveren. Lijsten die op deze manier gemaakt zijn worden ook wel backloaders genoemd. U kunt het systeem gemakkelijk en eenvoudig via de achterkant openen en uw werk zelf inlijsten. Dit alles kan zonder vakman of gereedschap. De lijsten zijn ook leverbaar in aluminium en hout, met drie verschillende voorzetplaten. Ook is er keuze uit verschillende profielen. In onze budget en premium klasse is het mogelijk om verschillende projecten te doen. Alles wat we u verkopen wordt gemaakt in ons eigen huis, zoals we dit graag noemen. Dit betekent dat we garantie geven dat we voor kwaliteit en snelheid gaan. Door in onze webshop te bestellen kunnen we u nog sneller helpen dan normaal. Ook wordt deze lijst dan eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Breng uw kunst tot leven!

Wij zeggen altijd maar zo; onze wissellijst brengt uw kunst of foto echt tot leven. Al meer dan dertig jaar brengen wij schilderijen, foto’s of andere kunst echt tot leven.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *