Wij hebben een enorm assortiment aan wijndozen voor u beschikbaar. We hebben ze beschikbaar in allerlei maten, soorten en materialen. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende formaten, kleuren en verschillende motieven. In deze doos kunt u een enkele wijnfles tot meerdere wijnflessen inpakken. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Neem dan even snel een kijkje in onze webshop. Na de aanschaf van een doos voor wijnen van ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs.

Wijndozen als relatiegeschenk

Wijndozen van ons bedrijf zijn ideaal om te geven als relatieschenk. Eigenlijk gaat er niets boven het geven van een goede fles wijn aan een gewaardeerde zakelijke relatie. Naast verpakkingen met slechts een fles wijn, kunt u ook kiezen uit een geschenk met meerdere flessen. In onze webshop kunt u alles vinden over onze dozen. We geven u hieronder een korte blik op ons aanbod: zo hebben we een geschenkdoos met 1 fles. Dit is een mooie en daarbij strakke doos met een afbeelding naar keuze aan de binnenkant. Deze is zeer geschikt als relatiegeschenk in bijvoorbeeld een kerstpakket. Een tweede optie is een rode kist met 6 flessen wijn. Dit is een kist met ruimte voor maar liefst 6 flessen. Dit is een geschenk aan de echte wijnliefhebber. Deze kist is verkrijgbaar in het rood, maar ook in het blauw. Het is maar net wat voor wijn u geeft. Een rode wijn staat mooi in een rode kist. Een witte, frisse wijn staat leuker in een lichtblauwe kist.

Doos met een foto

Naast de normale dozen kunt u ook kiezen voor wijndozen die voorzien kunnen worden van een foto of een logo. Dit is ook ideaal voor de zakelijke markt, maar ook zeker als geschenk aan een vriend of vriendin. Met deze dozen maakt u zeker indruk bij uw klanten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *