Een flesje wijn in het type cadeau waar je eigenlijk iedereen wel blij mee kan maken. Want wie houd er nu niet van een lekker wijntje? Een fles wijn kan je ook voor iedere gelegenheid cadeau doen. Of het nu een verjaardag is, een jubileum of een ‘zomaar’-cadeautje, dit komt altijd van pas. Maar hoe tof is het om jouw cadeau nog iets extra’s te personaliseren. Hier lees je … tips om een wijncadeau helemaal af te maken. Je leest hier alles over hippe wijndozen, mooie etiketten of een persoonlijk wijnglas.
 

Wijndozen

Wie wijn cadeau doet, wil het natuurlijk wel op een leuke manier geven. Je kan er een simpel plastic cellofaantje om heen laten plakken. Toch is dit wel een beetje afgezaagd en heeft niets persoonlijks. Waar je wel wat mee kan, is door het te verpakken in wijndozen. Het leuke is dat de ontvanger niet op het eerste gezicht door hoeft te hebben wat er in het pakketje zit. Het is dus een hele verrassing als hij of zij de wijndozen open maakt en verrast wordt door een heerlijk wijntje. De wijndozen kan je zelfs verder personaliseren door het wat extra te versieren of er een mooie kaart aan te hangen. Ook een leuke boodschap of een toffe foto maakt het helemaal af.
 

Wijnglas

Wat ook erg leuk is, is om een wijnglas te laten graveren. Je kan er de naam van de ontvanger, een lieve boodschap of een mooie opdruk. Dit maakt het wijgeschenk compleet.
 

Etiket

Om een extra persoonlijke touch aan het cadeau te geven, kan je zelf een wijnetiket maken. Je kan er voor kiezen om er een zelf te ontwerpen of op internet op te zoeken. Je kan deze dan vervolgens over het bestaande etiket heen plakken of deze er vanaf weken.
 

Jongeneel Verpakkingen

Lijkt het jou leuk om jouw wijncadeaus te verpakking in jouw eigen wijndozen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Jongeneel Verpakkingen. Zij hebben veel diverse wijndozen die jouw geschenk helemaal leuk maken. Ga dus direct naar de website of vraag vrijblijvend informatie aan.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *