verhuisdozenVerhuizen brengt vaak veel stress met zich mee. Er moet immers veel geregeld en gepland worden. Van adreswijzigingen tot aan nieuwe verzekeringen afsluiten er lijkt haast geen einde aan te komen. Vanaf het moment dat er besloten is, wij gaan verhuizen, verandert er direct al heel veel. Verhuisdozen kopen is een van de eerste stappen die je gaat ondernemen.
 

Hoe houd je alles onder controle

Natuurlijk wil je het liefst alles onder controle houden en zo min mogelijk stress ervaren. Stress is namelijk erg vervelend en bovendien ook nog eens slecht voor je gezondheid. Hoe houd je alles onder controle?
 

Lees hiervoor de onderstaande tips

 

  1. Bespaar niet op verhuisdozen. Budget verhuisdozen bezorgen je stress! Je kunt in goedkope verhuisdozen misschien wel evenveel kwijt als in de beter kwaliteit dozen, maar ze gaan jammer genoeg ook heel erg snel stuk. De bodem van de budget verhuisdozen zakken vaak erg snel door en de handvatten scheuren af waardoor al je spullen op de grond vallen en dat wil je natuurlijk niet. Tip, bespaar niet op verhuisdozen kopen.
  2. Maak een TO DO lijstje of Google naar het woord “verhuizen” en print deze uit.
  3. Zorg voor ontspanning, plan deze desnoods in je agenda.
  4. Heb je kinderen? Zorg dan vooral dat jezelf enthousiast over de aanstaande verhuizing bent en blijft en dat hun niet al te veel van je stress merken. Kinderen hebben het vaak al moeilijk genoeg met een verhuizing en hebben jouw steun en stabiliteit hard nodig. Hoe beter jij in balans blijft hoe makkelijker de overgang voor hun zal gaan. Hoe beter je kinderen in hun vel zitten hoe minder stress er op het thuisfront zal zijn.
  5. Begin op tijd met inpakken en delegeer. Geef iedereen een paar dozen, laat ze hun naam er op noteren en zelf aan de slag gaan.
  6. Moet alles mee of kunnen er spullen weg en of verkocht worden? Maak daar ook een lijstje van en start met weggooien of verkopen. Hoe handig is het wanneer je door oude spullen te verkopen je nieuwe adres opnieuw kunt inrichten? Je vangt 2 vliegen in een klap, je hoeft 1 niet alles mee te verhuizen en 2 je kunt nieuwe spulletjes uitzoeken!

 
Vergeet niet, een nieuwe omgeving brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee en dat biedt vaak veel perspectieven!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *