Door de jaren heen worden we allemaal ouder, we krijgen rimpels en er treedt slijtage op. Het is iets natuurlijks en we krijgen er allemaal mee te maken. Veel van ons laten wat onderhoud verrichten; vrouwen gebruiken make-up, mannen vocht inbrengende crèmes en sommigen gebruiken wat heftigere technieken zoals operaties en facelifts, om de verloren jaren terug te halen.
Hetzelfde kan gezegd worden over een website. Door de jaren heen kan deze uit de mode raken, er wat verouderd uitzien en in het algemeen niet meer zo goed overkomen. Wanneer je terugkijkt naar websites uit de jaren ’90 en deze vergelijkt met moderne websites met de nieuwste graphics, is er een duidelijk verschil te zien en jonger, frisser en scherper ziet er altijd aantrekkelijker uit dan oud, slonzig en saai.
Veel bedrijven houden hun websites up-to-date door hem van jaar tot jaar aan te passen en te verbeteren. Dit is een goede techniek omdat de website op deze manier subtiel verandert, wat goed is voor het merk wanneer het subtiliteit uit wil stralen. Zoekmachines zijn vaak blij met deze manier van werken, aangezien geleidelijke veranderingen de voorkeur genieten ten opzichte van een plotselinge algehele verandering. Dat is gewoon de manier waarop zoekmachines werken.
Maar een verandering doet net zo goed als een vakantie en soms is een complete verandering verfrissend. Zolang het merk geen schade lijdt kan het heel goed zijn en erg verfrissend. Het laat in ieder geval zien dat het bedrijf moeite doet voor zijn etalage (want dat is een website in feite, een cyber etalage voor een cyber winkel) en het houdt bezoekers/klanten geïnteresseerd.
Het opnieuw ontwerpen van je website hoeft niet duur te zijn. Het kan veel kosten, afhankelijk van het formaat van de website en de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is, maar web design bedrijven bieden vaak goede pakketten aan. Door een aantal offertes te vergelijken kun je jezelf verzekeren van deskundig advies en geweldige aanbiedingen, aangezien er veel website design bedrijven zijn waar je uit kunt kiezen in Nederland.
Via nieuwewebsitelatenmaken.nl is een gratis service voor bedrijven in het Nederland die helpt bij het verkrijgen van gratis website offertes en advies van lokale marketingbedrijven.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *