MinileningMinilening

Wat is een minilening

Een minilening of minikrediet wordt dikwijls ook wel een flitskrediet genoemd. Maar wat houdt dat nu juist in? Een minikrediet is een lening onder de 1000 euro. Meestal kan u bij echte Minilening aanbieders tot maximaal 800 euro lenen. Dat bedrag dien je dezelfde maand terug te betalen. De termijnen variëren tussen de 15, 30 en 45 dagen.

Kosten Minilening

Toen er nog geen echte regelgeving hieromtrent was, waren de minileningen erg duur. Je kon gemakkelijk 50 euro betalen bovenop een lening van 300 euro. Dat is nu veranderd. Op een bedrag van 600 tot 800 euro betaal je nu ongeveer 4 tot 6 euro kosten. Een minilening is dus eigenlijk vrij voordelig. Maar wanneer vraag je zo een minilening aan? Wanneer je die maand krap bij kas zit. Let er dus wel op dat je het geleende bedrag binnen de vooropgestelde termijn terugbetaald. Zo niet kunnen de kosten wekelijks met 10% stijgen.

Wie kan mini lening aanvragen?

Wie kan er nu een minilening afsluiten? Iedereen die een loonbrief kan voorleggen en waarbij u maandelijkse weinig vaste kosten heeft, kan een minikrediet aanvragen. Daarbij dient u over het algemeen ouder te zijn dan 21 jaar. In Nederland kan u een minilening aanvragen zonder BKR of met negatieve BKR. Hoe komt dat? Omdat voor minileningen de BKR niet gecheckt wordt.

Waar een minilening afsluiten?

Op de site van Lenengeld.eu kan u makkelijk een minilening of leningen die een klein bedrag toestaan met elkaar vergelijken. Minileningen zijn er voor Belgische en Nederlandse klanten. Opgelet. U kan als Nederlander geen krediet bij een Belgische leningaanbieder aanvragen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *