Voor bij een BBQ of andere eet gelegenheid, dan wil je natuurlijk iets op de tafel hebben liggen. Zo bescherm je namelijk je tafel. Ook geld dit zeker voor kinderfeestjes, maar tijdens dat soort momenten wordt er altijd enorm geknoeid. Je wilt dan wel wat moois op de tafel leggen om er voor te zorgen dat het niet op je tafel terecht komt. Het is echter wel enorm zonde wanneer je je goede en mooie tafelkleed hier voor op offert. Daarom is een plastic tafelkleed de uitkomst!
 

Je haalt vuil gemakkelijk van het plastic tafelkleed

Er zijn een hoop dingen die normaal gesproken enorme vlekken zouden maken in het kleed. Denk hierbij aan dingen zoals wijn, sauzen, vet etc. In een stoffen kleed geeft dit gigantische vlekken die je er niet meer gemakkelijk uit krijgt. Dit is natuurlijk erg zonde. Bij de plastic variant heb je hier gelukkig geen last van. Het is namelijk zo dat er een vuil bestande toplaag over heen zit. Dit is een soort coating die er voor zorgt dat er geen vuil en viezigheid doorheen kan dringen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Het is best wel bekend dat kinderen niet de schoonste zijn aan tafel, dus een plastic tafelkleed is dan een uitkomst. Door de zelfde top coating is het ook zo dat wanneer er vuil op komt, je het er ook weer erg makkelijk vanaf haalt.
 

Het plastic tafelkleed kan tegen een stootje

Het kan weleens voorkomen dat er een mes, of iets anders scherps op het kleed valt. Wanneer dit bijvoorbeeld een grof vlees mes is, dan kan het voorkomen dat het kleed kapot gaat. Met een stoffen kleed is dit erg snel gebeurt. Met de plastic variant kan het niet voorkomen dat deze scheurt. De coating is namelijk erg sterk en onder die coating, zit nog een sterke laag plastic.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *