Als je een prachtig land als Nieuw-Zeeland wilt verkennen, is het absoluut aan te raden dit met een camper te doen. Zo kun je gaan en staan waar je wilt, in je eigen tempo het land verkennen en van de cultuur en natuur genieten waar je maar wilt! Ondertussen ben je altijd voorzien van alle gemakken die een camper te bieden heeft. Denk hierbij aan een eigen toilet, keukentje, bed en het feit dat je altijd al je persoonlijke spullen bij je hebt!

Voordelen van het reizen met een camper

Naast de bovengenoemde voordelen, kun je met een camper op elk gewenst moment stoppen voor een foto, een frisse duik of een picknick. En als je even geen zin meer hebt om verder te rijden, zet je de camper gewoon ergens neer en ga je er heerlijk op uit! Daarnaast overnacht je met een camper ook nog eens op de allermooiste plekjes in de natuur. Kortom, reizen met een camper is echt een unieke ervaring!

Kampeermogelijkheden Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland vind je een ruime keuze aan mooi gelegen en goede campings. Deze campings liggen verspreid over het hele land (ook in de natuurparken) en beschikken bijna allemaal over voorzieningen zoals elektriciteit, sanitair en wasserettes. Wil je liever niet op een camping staan, maar midden in de natuur? Dat kan ook! In Nieuw-Zeeland is het namelijk toegestaan om vrij te kamperen. Dit betekent dat je je camper midden in de natuur kunt zetten en soms zelfs helemaal alleen bent! Let er wel op dat elke regio haar eigen regels heeft betreft vrij kamperen. Informeer daarom altijd eerst even bij de lokale Visitor Center!
Lijkt een camperreis door Nieuw-Zeeland jou ook wat? Kijk dan eens op cheapcampers.nl. Hier vind je meer informatie omtrent het huren van een camper, inspiratie en mogelijke routes!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *