Wanneer je een scooter hebt zul je ook een scooterslot moeten kopen om jouw nieuwe scooter veilig te parkeren. Kies je online voor het eerste scooterslot dat je goedkoop kunt vinden, of wil je liever een veilig scooterslot aanschaffen? Met een nieuw ART 3 slot koop je zeker een goed en gekeurd slot. Je kunt deze gewoon in de webshop bestellen. Waarom zou je een ART 3 slot aanschaffen en niet een goedkoop budget slot? Daar geven we je op deze pagina graag wat meer informatie over.
 
Wil je goedkoop een betrouwbaar ART 3 slot kopen? Dan is scooteronderdelenshop.com het adres waar je moet zijn!
 

Wat zijn ART sloten?

ART is een onafhankelijke stichting met verschillende grote partijen in het bestuur:
 

  • ANWB
  • BOVAG
  • RAI
  • Verzekeraars

 
Deze stichting is opgericht om de diefstal van tweewielers en daarmee dus ook scooters te voorkomen, Met het ART keurmerk kunnen de betrouwbare sloten onderscheiden worden. Door een waardering in sterren toe te kennen zie je direct wat de betrouwbaarheid van elk ART slot is. Een ART 3 slot is veiliger dan een ART 2 slot, maar niet zo veilig als een ART 4 slot.
 

Verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bij elk scooterslot moet je de afweging maken tussen goed en goedkoop. Je kunt online een betrouwbaar nieuw slot aanschaffen die toch niet al te duur is. Het is niet altijd nodig een ART 5 slot te kopen, een ART 3 scooterslot is immers ook veilig. Je koopt een scooterslot vooral als een preventief middel, je maakt jouw scooter minder aantrekkelijk voor criminelen door een betrouwbaar slot te kopen. Wanneer je een diefstalverzekering hebt afgesloten wordt er doorgaans een ART keurmerk verplicht gesteld bij scootersloten. Meestal is een ART 3 slot voldoende.
 
Bekijk direct alle ART 3 sloten in de webshop van scooteronderdelenschop.com, je kunt hier verschillende soorten scootersloten vinden die heel goedkoop zijn.
 

Soorten ART 3 sloten

Bij een scooterslot aanschaffen dien je rekening te houden met jouw specifieke situatie. Er zijn verschillende ART scootersloten, dit zijn de meest populaire soorten:
 

  • Kettingslot: Dit soort scooterslot is populair vanwege de veiligheid en gebruiksgemak. Je kunt de scooter ook vastleggen aan een vast object zoals een lantaarnpaal. Hoe langer het scooterslot, hoe meer ruimte deze inneemt in het opbergvak van de scooter.
  • Beugelslot: Een beugelslot is vaak erg sterk, maar niet altijd eenvoudig mee te nemen. Je maakt een beugelslot aan de voor- of achterzijde vast, je kunt deze niet om een paal leggen. Er zijn wel speciale beugelsloten die ook uitgerust zijn met een ketting. Dan koop je het beste van twee werelden.

 

Waar kun je een ART 3 slot kopen?

Je kunt in de meeste speciaalzaken ART 3 gekeurde sloten kopen, en ART scootersloten met een andere rating. Bij scooteronderdelenshop.com kun je uit vele soorten en maten kiezen, in deze webshop vind je ook scootersloten met een andere rating, en een aantal sloten zonder keurmerk. Dat houdt niet in dat een slot zonder ART keurmerk automatisch niet goed is, de fabrikant heeft er alleen voor gekozen het slot niet onafhankelijk te laten testen bij Stichting ART. Voor meer informatie kun je de informatie in de webshop nalezen, of je neemt vooraf contact op met de webwinkel.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *