Koelcontainer

Een Koelcontainer kopen is een moeilijke zoektocht. Het aanbod koelcontainers is erg groot. De koelcontainers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Speciaal voor jou hebben we op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kopen van een koelcontainer.

Kies de juiste afmetingen

Koelcontainers zijn beschikbaar in verschillende maten. De meest voorkomende afmetingen zijn 20ft en 40ft. De koelcontainers van 20ft is 60 meter lang en worden veel gebruikt als extra opslagruimte. Ook voor verschillende vervoersdoeleinden worden deze koelcontainers ingezet. De koelcontainer van 40ft is 12 meter lang. Deze wordt gebruikt voor een opslag van langere termijn. Ook bij het internationale transport wordt deze container vaak ingezet. Er bestaan koelcontainers die nog hoger zijn. Deze worden internationaal ingezet, omdat er zoveel opslagruimte beschikbaar is.

Kies het juiste type container

Alle koelcontainers zijn voorzien van een koeleenheid. Deze worden gebruikt om de temperatuur in de container te regelen. Hierdoor is de container geschikt voor het vervoeren van diverse producten. Denk hierbij aan vis, andere versproducten of medicijnen. Je kunt een koelcontainer als nieuw kopen, maar je kunt deze ook huren. Bekijk bij deze keuze goed voor welk doeleind en welke termijn je de koelcontainer wilt gebruiken. Wilt u andere producten of goederen vervoeren? Dan zijn er op het gebied van containers nog volop andere mogelijkheden. Verdiep je in de mogelijkheden!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *