Veel Clash of Clans spelers zitten op een berg goud maar weten niet precies waar ze nu het beste geld aan uit kunnen geven. Want als je net start met het spelen van Clash of Clans heb je aan twee bouwers al genoeg, maar bevind jij jezelf eenmaal in level 25 kan het nodig zijn om hier nog twee bouwers aan toe te voegen. Ook deze twee extra bouwers zijn natuurlijk niet gratis, daarom vertel ik je waar je eigenlijk het beste je geld kunt investeren.
Nieuwe bouwers of toch je inkomsten laten groeien?
Zoals ik je al vertelde is het kopen van nieuwe bouwers niet goedkoop. Je bent al snel 750 edelstenen kwijt voor twee nieuwe bouwers. Maar je kunt je in Clash of Clans ook richten op de groei van je stad waardoor je inkomsten stijgen. Met deze uitkomsten kan jij uiteindelijk ervoor zorgen dat stad nog beter beschermd is. Investeer daarom dus ook een gedeelte van je edelstenen in het opbouwen van een sterker leger.
Join een clan
In Clash of Clans is het mogelijk om een andere clan te joinen om bijvoorbeeld in geval van nood op het leger van een clanlid te kunnen rekenen. Als je extra legereenheden wilt vragen, hoef je alleen maar op het clankasteel te klikken en vervolgens ‘Troepen Verzoeken’ te kiezen. Hierdoor is je aanvallende kracht vele malen sterker en is de kans dat jij een Clash of Clans war wint veel groter!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *