Wees sociaal!
Waarom moet je sociaal zijn? Omdat iemand met aanzien het altijd al beter doet dan iemand zonder! Moet je dan ook echt de hielen likken van iedereen? Nee, dat nou ook weer niet, want dan zet jij die anderen juist boven je, wat je natuurlijk ook liever niet hebt.
 
Jij wilt het mannetje zijn, toch? Met sociaal bedoel ik meer dat het nooit kwaad kan om goede dingen te doen: aardig zijn tegen anderen, hallo zeggen tegen meisjes die je niet kent (vinden ze erg leuk!), of gewoon gezellig een praatje maken. Niet iedereen zal meewerken (sommigen zijn egoistisch, arrogant, onzeker of hebben hun dag gewoon niet, weet jij veel), maar er kan ook iets goeds uitkomen, weet jij veel! Of misschien loopt het niet, maar zien andere meisjes het, en tonen dan interesse in je, dat gebeurt ook weleens, dus verspreid die positieve energie, en zelfs al gaat het fout, je weet al waarom en je weet ook dat het no big deal is. Natuurlijk kun je niet iedereen te vriend houden, dus wees ook selectief, maar dat leer je wel.
OK, maar wat zijn de concrete stappen om een mooie vrouw te versieren of verleiden?
OK, mooie meisjes doen altijd alles om het beste uit het leven te krijgen, van jou wordt er dus ook niet minder verwacht! Dus, wat hebben wij allemaal nodig om aantrekkelijk te zijn zodat je een mooi meisje kunt versieren? Allereerst je uiterlijk, dat is hetgeen de eerste indruk achterlaat, samen met de kleding. Een andere manier om jouw mentale kracht tot expressie te brengen is om aan sport te doen en om vooral het avontuurlijk bezig zijn. En last but not least: je levensstijl. Dit is jouw bron waaruit alles tot expressie komt: hoe jij tegen de wereld aankijkt, hoe jij met anderen praat, wat je eet, drinkt, koopt, hoe jij je kleedt hoe jij je beweegt en vooral: WAAROM.

vrouwen versieren

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *