Er is niks leukers dan om samen met een stel vrienden op vakantie te gaan. Naar Albufeira bijvoorbeeld. Zijn jullie net geslaagd? Dan is deze vakantie ideaal om alle examenstress te vergeten. Maak jullie vakantie een vakantie voor in de boeken.

Dag van vertrek

Je bent helemaal klaar voor vertrek. Je hebt alles ingepakt. Je moeder ratelt een hele lijst met spullen op die je eventueel bent vergeten. Maar je weet het zeker, je hebt alles. Je wilt het liefst zo snel mogelijk weg. Alleen de weg naar het vliegveld toe is al een feestje. Je bent samen met je vrienden en vanaf dat moment begint de vakantie. Eenmaal aangekomen op het vliegtuig haasten jullie je naar de incheckbalie. Weg met die koffers, dat is al een hele last minder. Vervolgens door de douane en dan kunnen jullie nog lekker even ontspannen voordat je moet boarden. Misschien een biertje of een wijntje drinken met z’n allen om alvast in de vakantiesfeer te komen.

Aankomst

Na een vliegreis van 4 uur in een te krappe vliegtuigstoel is het eindelijk tijd om de benen te strekken. Je kijkt naar buiten en ziet een blauwe lucht. Een goed teken in ieder geval. Vanaf het vliegveld in Faro is het ongeveer nog een uur reizen naar het hotel in Albufeira. Tijdens de rit zijn jullie druk bezig met het bespreken van de verschillende dingen jullie gaan ondernemen. Eenmaal aangekomen in het hotel is het tijd om in te checken en een kwartier later lopen jullie naar de hotelkamer. Iedereen sprint meteen de kamer in en roept om de beste slaapplek te bemachtigen. Meteen daarna gaan de teenslippers en de zwemkleding aan.  

Tijd om te feesten

Albufeira is natuurlijk een echt jongerenoord en daar weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen. Dat is dan ook een van de voornaamste redenen dat je naar Albufeira bent gegaan. Meteen de eerste avond sluiten jullie je aan bij de kroegentocht. De snelste en gezelligste manier om de leukste kroegen te ontdekken. Al snel ontmoeten jullie andere jongens en meiden en kan het feest niet meer stuk. Na een flink aantal drankjes en dansjes gaan jullie langzaam richting huis. Natuurlijk wordt er her en der nog wat geschreeuwd, gekletst en gedanst. Een absolute top avond en een goed begin voor de rest van de week.

The day after

Jullie worden een voor een wakker en zijn allemaal nog euforisch van de dag ervoor. Je hebt zoveel nieuwe mensen ontmoet. Gelukkig heb je voor je op vakantie een Robin Mobile sim only abonnement afgesloten. Je checkt snel je facebook en ziet dat je redelijk wat nieuwe vrienden hebt gemaakt. Dat zullen er alleen nog maar meer worden deze week!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *