Een mobiele telefoon is in ons leven een onmisbaar gebruiksvoorwerp. Je gebruikt je telefoon zonder dat je er misschien bij stilstaat iedere dag oneindig vaak. Je checkt even wat op internet, leest je mail, belt een vriendin om bij te kletsen of stuurt volop sms’jes. Maar heb je eigenlijk wel het beste abonnement?

Slim bellen

Mobiel bellen kan op veel manieren. Overal om je heen word je verleid tot het kiezen van een nieuw abonnement. Als je een telefoon hebt waar je tevreden mee bent, maar je abonnement loopt af, dan zou je natuurlijk voor een soortgelijke constructie kunnen kiezen. Het kan echter slimmer en wel met een sim only abonnement van Robin Mobile. Dit is een abonnement dat je los kunt afsluiten – dus zonder dat je over moet stappen op een nieuw toestel. Als je niet te veel wilt uitgeven als het om je belkosten gaat, is deze keuze een echte aanrader.

Iedere maand voordeel

Het voordeel van een sim only abonnement is dat je er flink mee bespaart. De telefoon heb je al, dus waarom zou je kiezen voor een nieuwe? Door te kiezen voor dit soort abonnementen, kun je rekenen op flinke kortingen op je maandelijkse belkosten. De provider kan die korting bieden omdat hij je geen korting hoeft te geven op een nieuw toestel. Alle winst zit met deze abonnementen dus in het aantrekkelijke maandtarief.

De ideale oplossing

Heb je het idee dat een nieuw abonnement met een nieuw toestel aan de dure kant is? Of vind je het (nog) niet nodig om je telefoon te vervangen? Dan is een sim only abonnement voor jou waarschijnlijk de ideale én goedkoopste oplossing. Zelfs als je wel een nieuwe telefoon wilt, kan het nog aantrekkelijker zijn om een losse nieuwe (simlock-vrije) telefoon te kopen en die te combineren met een simkaart. Ook dan profiteer je nog maandelijks van de lage tarieven.

Optimale keuzevrijheid

Sim only-belconstructies zijn inmiddels populairder dan andere belabonnementen. Het grote voordeel van de eerstgenoemde oplossingen is de enorme keuzevrijheid die je ermee hebt, dit in tegenstelling tot de andere abonnementen die doorgaans allesbehalve flexibel zijn. Wat ook bijdraagt aan de populariteit van sim only, is het feit dat goede smartphones tegenwoordig ook ‘los’ betaalbaar zijn. Zo kun je zelf bepalen wanneer je toe bent aan een nieuw toestel – en jouw ideale sim only kun je dan gewoon blijven gebruiken!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *