Duo jaloezieën hebben een systeem bestaande uit twee bladen lagen. De eerste laag is vervaardigd uit een ondoorzichtige stof. Hiermee kun je voldoende licht doorlaten, maar het is niet voldoende om de zonnestralen te weren. De tweede laag echter wel. Dit is een dikke laag die je privacy verschaft en de zonnestralen in je huis weert.
 

De voordelen van Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ‘gewone’ rolgordijnen.
 

Spelen met lichtinval

De duorolgordijnen zijn vandaag de dag ontzettend geliefd in ieder interieur. Je kunt perfect spelen met de lichtinval door de ondoorzichtige stof te combineren met transparant textiel. Doordat je zo goed het licht kunt reguleren met de duo jaloezieën kun je elk moment van de dag beslissen of je de zon in huis wilt, hetzij gedempt of je juist volledige privacy wilt.
 

Comfortabele hoeveelheid licht

Aangezien duo rolgordijnen goed te reguleren zijn, zit je niet meteen in een donker hok wanneer je de rolgordijnen sluit. Integendeel, je kunt het licht fantastisch goed dempen, zodat je een comfortabele hoeveelheid licht door laat sijpelen. Hierdoor heb je voldoende licht, maar wordt je niet overweldigt door de kracht van het licht op heldere dagen.
 

Voorkomt diefstal

De randen van je huis zijn in de avond moeilijk te peilen, mits je eigen schijnwerpers hebt. Maar de meeste mensen hebben deze niet in huis, vanwege het hoge kostenplaatje. De duo rolgordijnen bieden uitkomst. Hiermee kun je een transparante laag omhoog laten en gewoon de verlichting in huis aanzetten. Door dit te doen geef je buitenaf de illusie dat er mensen thuis zijn.
 

Geeft buiten licht

Door binnen de lichten aan te zetten en de duo rolgordijnen een laag omhoog te laten worden de buitenste delen van het huis verlicht. Fantastisch voor als je buiten een feestje geeft of een evenement organiseert. Door de verlichting binnen heb je buiten voldoende omgevingslicht. Dit resulteert erin dat je ook minder kosten hebt voor de buitenverlichting.

Bron: www.gordijnshop.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *