GBF Klasse Bouwmaterialen heeft in de webshop  genoeg keuze aan grind en split. Met grind en split zijn diverse steentjes, waarmee u een mooie natuurlijke omgeving kunt creëren in de tuin. Grind of split geeft een warmere en natuurlijke sfeer dan ‘gewone’ tegels.

Heb je een grote tuin of misschien wel een moestuin, dan kun je met grind of split paden maken in de tuin om tussen de bloemen en planten te lopen. Met grind of split kun je ook bijvoorbeeld diverse vakken maken in de tuin als afwisseling en meer variatie in de tuin.
Wat is het verschil tussen grind en split?
Grind is op een natuurlijke wijze gevormd in de rivier. Grind is gevormd door het slijten in het water en is daarom volledige rond van vorm. Grind heeft geen scherpe kantjes of hoekjes, en is daarom prettiger en ‘zachter’ om op te lopen. Split daarentegen haalt men uit de groeves en is gebroken steen. Het wordt daarom ook wel breuksteen genoemd. Split heeft hoekige vormen en is scherp van vorm. Een voordeel van split is dat het materiaal blijft haken aan elkaar door de hoekige vormen en is daarmee stabieler om op te lopen dan grind.
Er zijn veel verschillende soorten grind en split te verkrijgen in de webshop. U heeft genoeg keuze uit verschillende soorten en kleuren, groot en klein. U kunt de stenen gemakkelijk bestellen en het wordt snel bij u thuis geleverd.
Online bestellen is snel gedaan en kost u minder in tijd en in geld. Wilt u weten in welke hoeveelheden de producten bestelbaar zijn of heeft u andere informatie nodig, dan kunt u materialen hier bekijken  op GBF Klasse Bouwmaterialen en voor meer informatie.

Witte Marmer Split verkrijgbaar bij gbf-klassebouwmaterialen.nl
Witte Marmer Split

 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *