Viscolont is een handig hulpmiddel bij het afsteken van je vuurwerk. Het is immers een soort van draad waarmee je vuurwerk op een grotere afstand mee kunt afvuren. Op deze manier heb je meer tijd om je uit de gevarenzone te begeven. Viscolont geeft je dus meer veiligheid. Steek je al eens graag vuurwerk af, dan is viscolont kopen een must!

Veilige lonten dankzij viscolont

Viscolont zorgt dus dat elke lont een veilige lont wordt. Je kunt viscolont vaak in diktes van 2 tot 3 millimeter vinden. Vaak heb je ook verschillende lengtes. Daarbij geldt uiteraard het gangbare principe van hoe meer je koopt hoe goedkoper het eigenlijk is. Viscolont kopen is echt wel heel belangrijk om vuurwerk af te vuren. Schiet je geregeld vuurwerk af dan kun je niet zonder deze lont verlengende draad! Je vindt hem vaak in lengtes van tien, vijfentwintig, vijftig of honderd meter. De gemiddelde brandsnelheid van viscolont is zo’n 1 centimeter per seconde. Wil je dat het wat sneller gaat dan kun je snel viscolont kopen. Per seconde brandt er dan zo’n 10 cm viscolont op.

Koop viscolont online

Viscolont kopen doe je het beste online. Doodgewoon omdat het op het internet het goedkoopste is. De kwaliteit blijft meestal dezelfde, maar op het internet is er een grotere concurrentie. Hierdoor zijn leveranciers sneller geneigd om zeer lage prijzen aan te bieden. Viscolont kopen wordt dus pas echt goedkoop als je het in enkele muisklikken doet. Veel plezier met het afschieten van je vuurwerk. Het kan dankzij viscolont dus ook véél veiliger.

Door 300woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *