Heb je er zin in om jezelf tijdens de feestdagen eens heerlijke te gaan verwennen? Dan is heel leuk om jezelf een mooi lingeriesetje te geven. Niet voor hem, maar puur voor jou! En heb je een geliefde, dan zal hij het ongetwijfeld niet af gaan keuren. En ben je vrijgezel? Je weet nooit hoe een avondje uit af zal lopen..
En met een mooi lingeriesetje onder je fashionable feestkleding voel je je niet alleen een heel stuk zekerder, maar ook een heel stuk vrouwelijker! Geloof mij maar op mijn woord als ik zeg dat spannend ondergoed wat niemand (uitzonderingen daar gelaten) ziet, je zelfvertrouwen een enorme boost in de goede richting zal geven. Men zegt dat vrouwen zich er zelfs heel anders door gaan gedragen en ook de bewegingen schijnen te veranderen!
Dus is het haast een absolute must om je naar de lingeriewinkel te haasten. Ben je aan een budget gebonden? Dan kun je het beste bij Livera, Hunkemöller of de H&M terecht, helemaal niets mis mee/ Heb je wat meer geld om uit te geven, dan kun je het beste voor de mooiere merken als Abierta Fina (lekker spannend!), Cottelli Collection of Pink Lingerie kiezen.
Een kleine tip:
Als je meer aan een setje uit gaat geven, dan kun je ook naar een speciaalzaak of eigen boetiek van een merk gaan. Daar wordt je meestal beter geholpen en het personeel kent daarnaast het label ook nog eens erg goed, waardoor ze je vele malen beter kunnen adviseren. Marlies Dekkers verkopen ze bijvoorbeeld ook bij de Bijenkorf, maar wie kiest er nou een met tl verlichte ruimte in een overvolle winkel boven een sensueel boudoir met personeel dat het merk van haver tot gort kent? En laten we eerlijk zijn, je loopt liever met een mooie doos in een prachtig tasje de deur uit, dan met een plastic tasje.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *