Ga je binnenkort op reis en twijfel je nog over je vervoer naar het vliegveld? Er zijn tegenwoordig genoeg opties om uit te kiezen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij, met de bijbehorende voor-en nadelen.

Taxi

De misschien wel meest bekende optie is een taxi. Het is op zich best handig om met een taxi naar het vliegveld te gaan. Het kost weinig geregel: je hoeft alleen maar te bellen en een afspraak te maken. Daarnaast is het handig als je een hele vroege of juist hele late vlucht hebt, als je dan familie of kennissen moet regelen kun je je namelijk bezwaard voelen, en bij een taxi heb je hier geen last van. Een groot nadeel van een taxi is dat het natuurlijk best prijzig is.

Openbaar vervoer

Als je niemand kan regelen om je weg te brengen of op te halen, en je wilt niet veel geld kwijt zijn aan je vervoer, dan kun je natuurlijk met het openbaar vervoer gaan. Dit is allereerst niet heel erg duur, en daarnaast stap je met de trein zo uit bij Schiphol: makkelijker kan bijna niet. Het nadeel is je last kan hebben van vertragingen waardoor je je vlucht kan missen.
Eigen vervoer
Met je eigen vervoer gaan is misschien nog wel het handigst. Je bent namelijk niet afhankelijk van anderen, en het is wel zo fijn om met je eigen auto naar het vliegveld te gaan. Duurt hoeft dit niet te zijn, zo kun je tegenwoordig goedkoop parkeren op schiphol.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *