Vertalen is een vak. Bent u op zoek naar een vertaler Engels Nederlands of andersom? Als gespecialiseerd vertaalbureau werkt een vast team mensen dagelijks aan juiste, volledige en vakkundige vertalingen.
Dit gebeurt niet alleen vanuit het Engels naar het Nederlands en andersom, maar in alle talen, ook de minder gangbare talen.
Of het nu gaat om marketingteksten, het vertalen van een juridisch document of het vertalen van producthandleidingen of medische vertalingen, in alle gevallen is het van belang samen te werken met professionele vertalers.
Waarom kiezen voor een vertaalbureau?

  • Kwaliteit wordt intern gecontroleerd
  • Grote opdrachten, of het nu gaat om medische vertalingen, marketingvertalingen of website vertalingen worden snel opgepakt. De combinatie van een vast team vertalers aangevuld met freelance vertalers indien nodig zorgt ervoor dat ook grote opdrachten snel en vakkundig kunnen worden verwerkt.
  • Een vertaalbureau dat aangesloten is bij de VViN voldoet aan kwaliteitseisen.
  • Binnen de vertaalwereld is er veel vakkennis aanwezig. Onze medewerkers werken al jaren voor het bedrijf en weten dus precies wat er speelt en zijn van zeer hoog niveau.
  • Doordat een vertaalbureau meer samen kan werken met andere partijen is het mogelijk om vanuit elke taal naar elke taal te werken. Dit scheelt enorm op het moment dat u teksten wilt laten vertalen in meer dan 2 talen.

Ook voor website vertalingen, het bieden van een internationale helpdesk en ad hoc vertalingen is een vertaalbureau een uitstekende optie.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *