Heeft u last van een verstopte gootsteen? Dan loopt het water niet meer weg en moet u kijken of u er zelf iets aan kan doen. Vaak is het bij een verstopte gootsteen het geval dat er etensresten en vet worden weggespoeld en dit blijft dan hangen. U kunt proberen om de sifon onder de gootsteen uit te halen en deze dan schoonmaken.

Als u de sifon heeft schoongemaakt en teruggeplaatst kunt u proberen of het water nu wel wegloopt. Als dit niet het geval is zit de verstopping verder weg en is deze moeilijker te verwijderen. U kunt op dit moment proberen of er meedere afvoeren zijn waarbij het water niet goed wegloopt. In dit geval heb je niet alleen een verstopte gootsteen maar zitten de afvoeren verstopt.

Gootsteen laten ontstoppen door een bedrijf

Als de gootsteen verstopt is en er zijn meerdere afvoeren welke niet of nauwelijks doorlopen is het verstandig om een professioneel bedrijf in te huren. Zij kunnen met hun materialen de gootsteen ontstoppen zonder dat er schade wordt aangericht. Ze zullen de leidingen schoonfrezen waardoor al het vuil uit de leiding is en de verstopping niet terug zal komen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *