Er zijn metalen schommels in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Door middel van dit artikel kom je meer te weten over de metalen schommel en alle soorten en varianten die er verkrijgbaar zijn op www.storro.nl. Door de verschillen in onder andere de hoogte en breedte van het frame kun je kiezen voor een of meerdere schommelplekken. Er zijn metalen schommels met een frame hoogte van 225 of 250 centimeter.

Een speciale poederlaag

Een metalen schommel is altijd voorzien van een speciale poederlaag. Deze laag die speciaal op het metaal wordt aangebracht noemen ze poedercoating. Dit is een laag die ervoor zorgt dat het metaal onder andere beter wordt beschermt tegen allerlei weersomstandigheden.

Plaatsen voor één, vier of zes schommelplekken

Een metalen schommel waar plaats is voor vier of zes schommelplekken of een leuke babyschommel. Het zijn enkele voorbeelden van verschillende soorten metalen schommels. Een metalen schommel met meerdere schommelplekken is echt ideaal als er meerdere kinderen zijn. In de meeste gevallen is het zo dat de kinderen dan net allemaal tegelijk willen gaan schommelen. Heb je een metalen schommel met één schommelplek, dan ontstaat er al snel ruzie over wie het eerste mag schommelen. Wil je dit voorkomen kies dan voor een metalen schommelframe waar bij je de mogelijkheid hebt om er meerdere schommels aan te bevestigen.

Metalen schommels geschikt voor kinderen van alle leeftijdscategorieën

Er zijn verschillende soorten metalen schommels. Het leuke is dat je schommels hebt voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zo heb je voor de allerkleinste een speciale metalen babyschommel . Dit loopt zo verder tot dat de kinderen ongeveer twaalf jaar oud zijn. Een metalen schommel heeft een behoorlijk lange levensduur en doordat je verschillende soorten kunt kopen heb je voor ieder kind een mooie schommelplek. de verschillende soorten metalen schommels zijn heel gemakkelijk en snel te plaatsen. Een metalen schommel met meerdere schommelplekken voor heel veel uren buitenspeelplezier!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *