Als je een nieuwe koffer wilt kopen kan dat wel eens lastig zijn omdat er zo ontzettend veel verschillende merken zijn waaruit je kiezen. Elk merk klinkt in jouw oren wel goed, en de prijskaartjes liegen er niet om. Toch is het wel zo dat het ene merk beter is dan het andere. Verderop in dit artikel benoemen wij deze, zodat de keuze voor een koffer een stuk makkelijker voor jouw is. Als je in de winkel een koffer koopt, bij een aldi bijvoorbeeld, kan het wel eens voorkomen dat er geen merk op zit. Schrik hier niet van. Dit is geen reden om de koffer niet te kopen. Vaak is deze koffer dan in China gemaakt, zonder merk, maar aldi verkoopt het dus kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat de koffer getest is en dat het aan de verkoop eisen voldoet!

Goede koffer merken t.o.v. slechte koffer merken

Goede koffer merken zijn:
– Samsonite
– Titan
– Delsey
– Eastpak
– Carlton
– Rimowa
– Princess
– American Tourister
Wanneer je van een van bovengenoemde merken een koffer koopt, kun je er in elk geval 100 procent van zeker zijn dat het een echte goede koffer is. Uiteraard zijn er nog veel meer goede merken, maar dit is slechts een klein overzicht van de goede/bekende merken die daarnaast (meestal) ook nog een redelijk mooi prijskaartje hebben.
De koffer merken, van koffers die u beslist niet moet kopen zijn:
– Er is niet echt 1 merk dat slecht is, wel zijn er een aantal webwinkels waar mensen zeggen dat de kwaliteit niet goed is. Bij Bijenkorf bijvoorbeeld, zijn er veel negatieve reviews van mensen die vinden dat de kwaliteit van de koffers veel te slecht is en dat het niet voldoet aan de eisen. Beoordeel zelf.
Tot slot nog een tip; koop niet via één of een andere chinese website, de kans dat je daar troep koopt is namelijk vrij hoog.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *