Hekwerken worden vaak gebruikt om ongewenste personen op terreinen tegen te gaan. Je hebt ze dan ook in verschillende soorten en maten, waardoor er voor elke toepassing een juiste keuze gemaakt kan worden.

Spijlen hekwerken

Het spijlen hekwerk is één van de oudste hekwerken die in vele vormen en maten verkrijgbaar is. Het spijlen hekwerk geeft vaak een strakke en moderne uitstraling.

Staalmat hekwerken

Staalmat hekwerk wordt voornamelijk gebruikt rond bedrijven terreinen en plaatsen waar veel mensen komen. Ze zijn vrij veilig doordat ze geen uitsteeksels hebben. Met dit hekwerk wordt er ook goed ingespeeld op de duurzame trend die ook gaande is binnen de hekwerken. Er wordt steeds meer verwacht dat ook hekwerken duurzaam geproduceerd worden, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere samenleving. De staalmatten zijn eenvoudig te plaatsen en biedt de verwachten kwaliteit.

Gaashekwerken

Zo logisch als het klinkt, bestaat gaashek werk uit gaas dat gespannen is met verschillende maaswijdten. Het gaas zit bevestigd metalen en betonnen staanders. Binnen gaashek werk wordt er onderscheidt gemaakt in 2 vormen:

  • veilig en voordelig: deze vorm staat vooral bekend omdat het economisch interessant is. Het is zeker niet duur gezien de veiligheid die het biedt.
  • licht en supersterk: deze vorm staat bekend om zijn sterkte

Sporthek werken

Sporten zonder hekwerk kan haast niet. Bij elke sportvereniging zie je dan ook wel hekwerken. Ze beveiligen het sportpark en zorgen dat de supporters op juiste afstand en veilig de sport kunnen toejuichen. Heras buitenbeveiliging biedt dan ook voor elk sportveld een specifieke oplossing.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *