Ben je zwanger? Weet je of je een zoontje of dochtertje krijgt en wil je op een leuke en originele manier het geslacht van je kindje bekend maken? Weet je alleen nog niet op wat voor manier je dit wilt gaan doen? Dan is de verrassingstaart geslachtsbepaling een leuke mogelijkheid die je ervoor kunt gebruiken.

De verrassingstaart

Wat is dat dan, zo’n verrassingstaart? Het idee is simpel, de taart is een leuk opgemaakte taart met blauw en roze versiering en een tekst die nieuwsgierig maakt. Door de versieringen in het blauw en roze zullen je vrienden en familie denken dat je het niet weet of dat je het niet wilt vertellen. De verrassing komt als je de taart aan gaat snijden. De binnenkant van de taart is namelijk gevuld met blauwe of roze slagroom zodat meteen na het aansnijden van de taart duidelijk is wat je kindje gaat worden. Wat zal iedereen blij verrast zijn hiermee!

Herinnering

Als je gebruik maakt van de verrassingstaart weet je zeker dat je op een leuke en originele manier bekend maakt of je een zoontje of dochtertje zult krijgen. Door de verrassingstaart weet je zeker dat iedereen zich de avond nog zal blijven herinneren. Als je een (pret)echo laat maken bij bijvoorbeeld Pretecho & Zo om het geslacht van je kindje te weten, kun je dit doorgeven en laten ze de taart vers voor je bakken. Je kunt er zelfs voor kiezen om het ook nog voor jezelf verborgen te houden, zodat je zelf ook verrast wordt op het moment dat je de taart aansnijd.

verrassingstaart-pretecho

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *