Een vrouw verleiden is een kunst waarbij een man verschillende technieken dient te beheersen. De basis voor succes is het nodige zelfvertrouwen welke de man moet hebben. De man zal moeten geloven in zijn kansen op succes, als dit niet het geval is dan is de kans groot dat de toenaderingspoging op niets uitdraait. De overtuiging hebben dat je als man de vrouw in kwestie iets te bieden hebt is hierbij belangrijk.
Het is niet nodig om de vrouw in kwestie iets van materiele aard te kunnen bieden. Er zijn maar weinig vrouwen die hierop zullen vallen, dit zijn de zogenaamde gold diggers. Het merendeel van de vrouwen is veel gevoeliger van zaken welke meer emotionele lading hebben. Zij zullen afgaan op de gevoelens welke een man bij haar weet op te roepen. Voor welke zaken een vrouw gevoelig is verschilt van vrouw tot vrouw. Zo zijn er vrouwen welke een man met een goed gevoel voor humor belangrijk vinden, of dat zij goed begrepen wordt door een man.
Omdat op voorhand toch nooit duidelijk zal zijn wat een vrouw precies zoekt in een man, is het als man het beste om zich voor te doen zoals hij is. Een vrouw zal er toch doorheen prikken als een man zich bijvoorbeeld grappiger voordoet dan hij in werkelijkheid is, en misschien is betreffende vrouw niet eens op zoek naar een man met gevoel voor humor.

Faalangst

Zoals hierboven al beschreven is zelfvertrouwen belangrijk bij het verleiden van een vrouw. Faalangst is het tegenovergestelde van zelfvertrouwen en is iets wat veel mannen parten speelt als zij een toenadering willen maken. Om succes te kunnen hebben bij het versieren van een vrouw zal de faalangst overwonnen moeten worden, en zal er aan het zelfvertrouwen gewerkt moeten worden. Van nature heeft slechts een enkeling veel zelfvertrouwen. Het verkrijgen van zelfvertrouwen is een proces wat men kan aanleren en opbouwen.

Verleidingstechniek: openingszinnen

Nu verwacht je onder dit kopje misschien een opsomming van de meest succesvolle openingszinnen. Maar die zal je hier niet vinden. Reden is dat openingszinnen slechts in zeer zeldzame gevallen tot iets zullen leiden. Openingszinnen zijn doorzichtig, je intenties zullen gelijk duidelijk zijn wat een natuurlijk verloop van een gesprek in de weg staat. Openingszinnen zijn meestal niet origineel en kunnen zelfs behoorlijk flauw zijn en goede kans dat de ontvangster van de openingszin deze zin al eerder heeft gehoord. Niet echt een goede eerste indruk. In plaats van je druk maken over een leuke en originele openingszin is het beter om een gesprek op een natuurlijk manier aan te gaan, zoals je dat met iedereen zou doen. Vraag iets, iets over wat zich toevallig op dat moment afspeelt, vraag iets over wat ze van de ruimte vindt waar jullie op dat moment zijn, wat ze van de muziek vindt enzovoorts.

Verleidingstechniek: weten hoe vrouwen denken

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Deze metafoor wordt vaak gebruikt om aan te geven dat vrouwen anders denken dan mannen. Er zijn hele boeken overgeschreven, maar in het kort komt het erop neer dat mannen meer denken in logica en dat bij vrouwen het denken meer op emoties gebaseerd is.
Omdat mannen logische denkers zijn zullen ze zich vertrouwd en veilig voelen om op een logische manier te communiceren. Als een man bij zijn poging een vrouw te verleiden vervalt in zijn veilige, logische, manier van communiceren dan is de kans groot dat de poging tot niets zal uitlopen. Een vrouw zal op emotionele gronden een connectie kunnen / willen maken, wat geblokkeerd wordt door het gesprek niet vanuit gevoel maar vanuit logica aan te gaan.
Een techniek om te voorkomen dat het gesprek teveel vanuit de logica zal plaats vinden kunnen het beste onderwerpen zoals politiek, werk en religie vermeden worden. Er zullen juist onderwerpen aangesneden moeten worden waarbij emoties een rol spelen. Een gesprek over onderwerpen zoals muziekvoorkeuren, favoriete films, leukste vakantiebestemmingen enzovoorts zijn daarom veel beter bij een eerste ontmoeting.

Verleidingstechniek: wees ontspannen

Een vrouw welke door een man benaderd wordt zal zich ook nerveus voelen, niet alle mannen staan hierbij stil. Door als man gespannen over te komen zal dit er toe leiden dat de vrouw zich ook meer gespannen voelt. En als het op verleiden aankomt dan is het van belang dat beide partijen zich op hun gemak voelen. Door zelf ontspannen te zijn zal de vrouw welke benaderd wordt zich ook eerder ontspannen voelen.
Door op de ademhaling en de spraak te letten kan een man ervoor zorgen dat hij rustig overkomt. De ademhaling dient rustig te zijn en via de buik en niet te hoog op de borst. Door rustig en duidelijk te praten kom je relaxter over. Als men bespeurt dat de vrouw wat gespannen is dan kan dit uit de lucht gehaald worden door haar op haar gemak te stellen, door een grapje te maken bijvoorbeeld.

Verleidingstechniek: complimentjes

Wat betreft complimentjes: slechts enkele subtiele complimentjes is het devies. Als een man teveel complimentjes geeft kan een vrouw het gevoel krijgen dat hij zich beter vindt dan haar. Helemaal geen complimentjes geven is ook niet echt positief natuurlijk. Enkele subtiele complimentjes werkt het beste. Door een subtiel complimentje te geven kan je laten zien dat je oog voor detail hebt, iets wat veel vrouwen aan een man kunnen waarderen. Een subtiel complimentje zou een opmerking kunnen zijn over hoe het licht mooi op haar hals schijnt als ze voorover zit, dat haar ogen mooi glinsteren als ze lacht enzovoorts.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *