besteautobodMaak het jezelf gemakkelijk en verkoop je auto op een makkelijke en snelle manier waar je ook nog eens de beste terugkrijgt voor de auto!
Wellicht heb je de bekende betaalde en onbetaalde advertentiesites al geprobeerd en heeft het je niets opgeleverd. Waarschijnlijk heeft het je geld gekost en een hoop tijd en frustratie. Koopjesjagers zijn actief op dergelijke sites en gaan graag de onderhandelingen aan om het onderste uit de kan te halen. Ondertussen ben je 2 weken verder en heb je de auto nog niet verkocht voor een goed bedrag. Als je niet van plan was een andere auto te kopen of je wilt je vrijheid behouden zodat je ook van een particulier kunt kopen dan is inruilen ook geen optie. Inruilen is overigens in veel gevallen geen financieel slimme keuze omdat er in werkelijkheid weinig voor de auto wordt teruggegeven. Het is een sigaar uit eigen doos omdat het lijkt dat je een leuk bedrag voor je eigen auto terug krijgt maar in praktijk gaat de prijs van de nieuwe auto omhoog.
Je auto verkopen kan ook via de autoveiling van BesteAutobod. Daar kun je zonder kosten te maken en zonder gedoe eenvoudig je auto verkopen. Het werkt heel simpel. Je voert het kenteken van de auto in en het systeem zoekt de technische gegevens erbij. Je beantwoord wat eenvoudige vragen over de auto en je auto staat anoniem in de autoveiling. Alleen RDW erkende autobedrijven hebben toegang tot deze veiling en worden geïnformeerd zodra er een nieuwe auto is bijgekomen. Vervolgens kunnen zij een bod uitbrengen. Het netwerk aan RDW erkende autobedrijven is de 1.000 al reeds gepasseerd. Er zijn dan ook vele potentiële kopers die tevens elkaar kunnen overbieden. De veiling duurt slechts 24 uur en dat weten de autobedrijven ook. Hierdoor houden ze de veiling nauwlettend in de gaten en hopen dat zij de hoogste bieder zijn.
Het hoogste bod stuurt BesteAutobod meteen aan je door zodra de veiling is afgelopen. Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Zonder kosten te maken of ergens aan vast te zitten kun je dus een bod ontvangen welke tevens gegarandeerd is. Dit betekend dat je vooraf de exacte prijs te horen krijgt die je bij het overhandigen van de auto ook daadwerkelijk in handen krijgt. Het bod kun je accepteren of afwijzen, het is immers vrijblijvend. Indien je de auto besluit te verkopen aan de hoogste bieder dan zijn daar tevens geen kosten aan verbonden. Een gratis manier om de exacte verkoopprijs te achterhalen en een gratis manier of je auto direct te kunnen verkopen.
In principe kun je elke auto aanmelden vanaf bouwjaar 2002. Het maakt niet uit welke merk of type het is. Het maakt zelfs niet uit of er schade op de auto zit of dat hij stuk is. Het netwerk aan RDW erkende autobedrijf is namelijk ook voorzien van schadeherstelbedrijven en vakgarages. Deze bedrijven kunnen snel en tegen inkoopsprijs de problemen oplossen. Voor hun zijn de kosten lager dan de doorsnee autobedrijven en daarom kunnen zij een hoger bod uitbrengen dan menig ander. Ook in het geval dat de auto dus iets mankeert krijgt u bij de autoveiling van BesteAutobod ook de beste prijs terug voor uw auto.
De zojuist genoemde autoveiling in als enige in Nederland voorzien van een Webshop keurmerk wat een extra veiligheid voor u betekend. Het keurmerk krijg je namelijk niet zomaar en daarnaast verkoopt u uw auto ook alleen aan RDW erkende autobedrijven die ter plaatse de auto kunnen overschrijven en u direct het afgesproken bedrag uitbetalen. Geen kosten en geen risico!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *