Amsterdam is één van de drukste steden van het land. Op de hoofdstad van ons land komen veel toeristen af. Hierdoor is het verkeer ook zeer druk, vooral in de binnenstad. Je moet als voetganger, automobilist, trammachinist en fietser altijd goed opletten. Rijschool Amsterdam maakt u gereed voor het drukke verkeer.
Autoverkeer 
Amsterdam is een oude stad met gedeeltes die al voor 1900 bestonden. Hierdoor is het vaak niet ideaal om met de auto in deze gebieden te rijden. Amsterdam beschikt over 200.000 parkeerplaatsen op straat en 30.000 in parkeergarages. Deze parkeergarages hebben gemiddeld een bezetting van 90%. Dit is behoorlijk druk.
Rijschool Amsterdam
Bent u geen fan van het openbaar vervoer dan kunt u natuurlijk ook gewoon met de auto gaan. In deze stad is het belangrijk dat u de juiste ervaring heeft om auto te rijden. Als u bij een rijschool amsterdam gaat lessen dat went u snel aan het drukke verkeer in Amsterdam.Heeft u nog geen rijbewijs? In Amsterdam kunt u met gemak uw rijbewijs halen. Rijschool Amsterdam.
Openbaar vervoer 
In Amsterdam is er sprake van een groot openbaar vervoer netwerk. Met de drukte is dit zeker nodig. Met het openbaar vervoer kan je overal naar toe reizen in de binnenstad. In de binnenstad rijden vooral trams van GVB. Door de drukte komt het nog wel is voor dat er een aanrijding met een tram is.
Fietsers
Nederland is het land van de fietsen. Zo zit dus ook Amsterdam bom vol met fietsers. Als vervoersmiddel in de binnenstad is de fiets de beste optie. Met de fiets kan je namelijk sneller zijstraatjes in fietsen en zo de drukte voorkomen. In de meeste straten in Amsterdam ligt het fietsverkeer aardig hoog. Zo heeft de Marnixstraat maar liefst circa 2000 fietsers in een avondspits.
Conclusie 
Amsterdam is een zeer drukke stad wat betreft het verkeer. Het maakt niet uit met welk vervoersmiddel je reist, je moet altijd opletten in deze druk stad,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *