Er is niets zo lekker om in de zomer te vertoeven op je veranda. Maar waarom doen we dit eigenlijk alleen in de zomer? Er zijn toch genoeg mooie voorjaarsdagen dat we kunnen genieten van de tuin? Het antwoord is simpel, het is net niet warm genoeg in de overkapping. Dit komt vaak omdat er geen verwarming of aan de andere kant verkoeling in de overkapping te vinden is. Hier proberen wij verandering in aan te brengen door onze overkappingen te leveren die voldoen aan de beste beveiliging en comfort die je maar kunt bedenken. Wij geloven namelijk, dat je elke dag wel buiten kunt zijn om te genieten van je tuin. Natuurlijk moet je daarbij wel rekening houden dat je te maken hebt met het Nederlandse klimaat en de Hollandse zomers.

Het hele jaar door op uw veranda

Maar hoe komt het dan dat wij zeggen dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten? Dat gaan we u uitleggen. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit aluminium en daarbij ook de beste heaters, die u ook in de winter warm houden. Zo gaan we echt voor comfort het hele jaar door. Wij bieden geen standaard modellen aan. Niet elke tuin is immers hetzelfde. Eigenlijk is bijna geen tuin hetzelfde. Daarom kunt u bij ons uw eigen wensen doorgeven en zo kunnen wij uw veranda om maat maken.

Zelf samenstellen

U kunt uw veranda zelf samenstellen, dus u kunt zelf kiezen hoe u dit opgebouwd moet hebben. Ook kunt u kiezen dat wij hem zo bouwen, het geraamte een eventuele serre vormt. Dit is ook gewild bij veel mensen. Met de verschillende opties die we u aanbieden kunt u dit een verlangstuk van de woonkamer maken. Via onze speciale offertepagina kunt u een gepaste offerte aanvragen. We hopen u snel te spreken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *