Dat je een helm op moet, wanneer je op de scooter stapt is inmiddels wel bekend. Toch houdt niet iedereen zich daaraan, maar dat is eigen verantwoordelijkheid dan. Een helm valt onder een accessoires, maar er zijn nog veel meer dingen waarmee je je veiligheid kan verhogen. Of zelfs je scooter persoonlijker kan maken. Dat is bijvoorbeeld mogelijk met de Vespa sprint accessoires. Overal kun je op internet deze accessoires kopen en bevestigen op je Vespa scooter. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een alarm op je scooter te bevestigen. De Vespa scooters kosten flink wat geld en dieven zijn er dol op.

Maak je scooter nog praktischer met Vespa sprint accessoires

Boodschappen doen met de scooter en je tas tussen je benen zetten, kan wel eens misgaan. Met de accessoires van Vespa Sprint kun je een haak bevestigen, waar je dan je tas aan kunt ophangen. Of een soort bagagedrager creëren aan de voor- of achterkant van je scooter. Dat scheelt ook ongelukken met de boodschappen. Ook kun je een windscherm kopen en die aan de voorkant van de Vespa (laten) bevestigen. Dat scheelt wind, maar natuurlijk ook regen die van voor komt.

Lange afstanden met de scooter aangemoedigd

Het afleggen van lange afstanden met je scooter wordt door een bepaald accessoire heel erg aangemoedigd. Je kunt er namelijk voor kiezen om een zogenoemde navigatie te bevestigen. Zo kun je eens op vakantie met de scooter of naar je oma een flink aantal km ‘s bij je vandaan. De navigatie leidt de weg wel en je kunt makkelijk zien hoeveel km je hebt gereden en hoe lang je daarover hebt gedaan.

Zet je scooter goed vast en op slot

Fietsen worden erg snel gestolen als er geen slot op zit en met het gemak van tegenwoordig is dat ook zo met scooters. Zorg dus voor een stevig slot dat je om het wiel kunt doen. Dan blijft je scooter wel op zijn plaats. Tegenwoordig zit er op veel scooters ook nog een extra beveiliging, waardoor het stuur niet te draaien is zonder de sleutel in het contact. Dubbel zo veilig dan natuurlijk.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *