Of je nu voor een lange of korte periode wilt parkeren dichtbij het vliegveld in Eindhoven, in alle twee gevallen heb je een veilige parkeerplek nodig. Het lastigste van op reis gaan zijn de lange wachtrijen voor de dure parkeerplekken, en het eventueel gesjouw met de reiskoffers. Bij het zoeken van een betrouwbare parkeeraanbieder is het aan te raden om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Hierna is het maken van een prijsvergelijking veel eenvoudiger.
Wat zijn de parkeermogelijkheden bij vliegveld Eindhoven?
Eindhoven Airport staat bekend als één van de drukste luchthavens. Daarom heb je ook ruime keus aan parkeeraanbieders. Wat betreft lang parkeren op Luchthaven Eindhoven heb je twee mogelijkheden, met name:

  • valet parkeren
  • of shuttle parkeren.

Valet parkeren is lekker eenvoudig omdat de parkeeraanbieder je auto zelf op de parkeerplek zet. Je rijdt dus met je eigen wagen naar de ingang, waar de parkeermedewerker al staat te wachten. Wanneer je terugkomt van je vakantie staat de parkeermedewerker weer klaar met je auto voor de ingang.
Kies je voor shuttle parkeren dan rij je zelf naar de parkeerplaats. Je parkeert hem daar en kunt vervolgens met de shuttlebus meerijden naar de terminal van Eindhoven Airport.
Welke optie lijkt je het handigst?
Hoe kies je de juiste parkeeraanbieder?
Nu je de mogelijkheden kent dan kun je op de juiste wijze de prijzen met elkaar vergelijken. Los van de prijzen is het ook raadzaam om de beoordelingen van de verschillende aanbieders te bekijken. Je wilt je auto tenslotte in veilige handen leggen. Uiteraard is de prijs van belang, maar de serviceverlening en de stiptheid zijn ook belangrijk.
Je hebt ruime keus aan parkeeraanbieders en je zult al snel grote verschillen merken in de prijs, service en de afstand tot de luchthaven. Neem dit alles in acht bij het maken van je keuze.
Parkeerplekken bij Vliegveld Eindhoven
Eazzypark biedt uitstekende parkeeroplossingen bij Vliegveld Eindhoven. Je kunt bij ze langs voor zowel valet als shuttle parkeren.
Voor de shuttle service draag je de auto slechts 60 meter van de vertrekhal over aan de parkeermedewerker. Deze helpt je ook graag met je zware koffers. Na afdracht wordt je auto veilig geparkeerd op de bewaakte parkeerplaats. Bij terugkomst haalt de chauffeur je op en word je met de shuttle service naar je auto gebracht.
Heb je liever de valet service? Dat kan ook. In dat geval wordt je auto op het afgesproken tijdstip bij de ingang aan je afgedragen. Ook in dit geval kun je een beroep doen op de parkeermedewerkers om je te helpen met je koffers.
Waarom Eazzypark?

  • Ze staan recht tegenover vliegveld Eindhoven
  • Ze bieden de beste beveiliging voor je auto
  • Geen wachttijden en
  • Snelle plezierige afhandeling

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *