wordacademyanswers.net Something you smash It's bitter Farm mountain picture School supplies Things that light up Picnic basket picture Something found in the bathroom
SKINIAL, de oplossing voor het verwijderen van je tattoo – Gratis Artikel Plaatsen

Plaats hier gratis je artikel en backlink

SKINIAL, de oplossing voor het verwijderen van je tattoo

Een tatoeage is erg mooi om te laten zetten. Het kan echter zo zijn dat je deze graag wilt verwijderen. De behandelingen die tegenwoordig aangeboden worden voor het verwijderen van je tatoeage zijn tegenwoordig erg duur. Er is echter iets compleet nieuws voor gekomen. Maak onderstaand kennis met SKINIAL.

SKINIAL

SKINIAL is een tatoeage verwijdersysteem. De behandeling laat de inkt volledig uit het lichaam verwijderen. De behandelingswijze berust op de natuurlijke afweerreactie en het genezingsproces van de huid. Met een passend apparaat worden de kleine inktdeeltjes verwijderd. Bang voor littekens? Geen zorgen, deze zijn bijna niet zichtbaar. Dit omdat er per keer verschillende kleine inktdeeltjes worden verwijderd in plaats van grote oppervlakken.

De behandeling

Door de reactie van het vloeistof SKINIAL-EX laat het pigment van de tattoo los. De cellen die de inkt hebben beschermd verliezen dankzij deze vloeistof hun kracht. Er ontstaat eerst een wondje op de plek. Deze korst zal binnen een paar weken genezen. De behandeling geeft geen blijvende schade aan je huid. Er zal nooit te zien zijn dat je een tatoeage hebt gehad. Acht tot tien weken later wordt de behandeling vervolgd. Dit gaat door totdat de hele tattoo is verwijderd. Na de genezing krijgt de desbetreffende huid zijn normale huidskleur terug en ziet niemand meer dat je een tattoo hebt gehad.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek meer over de behandeling op https://www.perfectbeautytoday.nl/

SKINIAL, de oplossing voor het verwijderen van je tattoo
Beoordeling
Updated: september 12, 2018 — 10:35 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E46 Artikel Plaatsen © 2019 Frontier Theme