Wilt u een keer echt verrast worden in een restaurant bij u in de buurt? Een restaurant waar u heerlijk, culinair kunt genieten van echte topgerechten? Kom dan een keer eten bij Uit eten Woerden. Hier kunt u genieten van de lekkerste gerechten in ons sfeervolle restaurant net buiten Woerden. Door ons hechte team staan we elke dag weer voor u klaar om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Onze chef-kok begon ooit bij ons als leerling-kok en is inmiddels uitgegroeid tot souschef. Dit wordt je niet zomaar en daarom zijn wij erg trots op onze top chef. Daarnaast staat er nog een topper in ons restaurant. Dit is de gastvrouw die u ongetwijfeld tegen gaat komen, wanneer u ons restaurant binnen komt lopen. Deze gastvrouw is winnaar van de zogenaamde Medaille of Excellence en heeft veel ervaring opgedaan bij toprestaurants in heen Nederland. Nu werkt ze vol passie bij ons toprestaurant in Woerden.

Uit eten Woerden is een ervaring

Wij vertellen onze klanten altijd dat Uit eten Woerden een echte ervaring is, die u niet snel zult meemaken. Onze mensen zorgen dat u een topdag heeft bij ons restaurant en dat u eigenlijk niet meer weg wilt. Naast lekker eten, hoort een bijpassende top wijn. Onze personeel, zal u advies geven over onze verschillende wijnen en daarbij geniet u altijd van de gepaste wijn bij een lekker gerecht. Wilt u bij elk gerecht een heerlijke wijn proberen kunt u ook kiezen van een wijnarrangement. Hierbij krijgt u bij elk gerecht een passende wijn en komt het gerecht het best tot zijn recht.

Taxiservice

Als u bij Uit eten Woerden gebruik maakt van ons wijnarrangement is het aan te raden niet zelf meer naar huis te rijden. Bij ons kunt u gebruik maken van de speciale taxiservice die wij hebben opgesteld.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *