Bent u weleens uit eten geweest in Heerlen? Zo niet, dan moet u dat zeker eens proberen. Heerlen kent een bloeiende binnenstad met uitstekende restaurants. Een van de leukste dingen is dat u na uw etentje gezellig nog even de stad in kunt gaan om een biertje (of een wijntje) te drinken met gelijkgestemden. Het Pancratiusplein is het bloeiende hart van Heerlen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven aan het terras, en in de winter kunt u het gezellig maken in de knusse restaurantjes die een waar huiskamergevoel uitstralen.
 
Voor diegene die nog nooit kennis heeft gemaakt met de Limburgse keuken: in het aspergeseizoen moet u zeer zeker eens de overheerlijke asperges komen proeven. De Limburgers zullen u zich meteen welkom laten voelen met hun bourgondische levensstijl en hun vriendelijkheid.
 
De restaurants in Heerlen behoren tot de beste van de streek, een kijkje op een van de vele websites met restaurant beoordelingen en u ziet meteen dat hier een groot aantal restaurants uit Heerlen in te vinden zijn. Eet smakelijk alvast!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *