Ken je dat? Organisatiestress voor het organiseren van je feest voor bijvoorbeeld je verjaardag? Stel je voor dat je een bedrijfsfeest moet organiseren voor een veel groter bedrijf. Dat zal pas zorgen voor een boel stress. Wat nu als ik jou vertel dat dit helemaal niet hoeft? Een feest organiseren kan zorgen voor een boel stress, maar kan ook heel leuk zijn. Het verschil zit hem in de afspraken die je maakt met je feestlocatie. Wanneer alles duidelijk is en je tijdens het organiseren van je feest niet meer constant met vragen zit, dan weet je zeker dat je met een gerust hart je feest kunt organiseren. Hoe je dat doet? Ik heb in ieder geval twee tips voor je!

Maak goede afspraken over uitloop

Afhankelijk van welk dagdeel je een feest gaat organiseren kunnen er zich wat problemen voordoen op het gebied van uitloop. Een locatie huur je meestal voor een bepaalt dagdeel. Vaak werkt dit per 4, 8 of 12 uur. Uiteraard bepaal je ook voor deze tijd. Een groot probleem is dat wanneer je een feest organiseert op locatie, deze gemakkelijk kan uitlopen, zeker wanneer mensen het naar hun zin hebben. Maak duidelijke en goede afspraken over wat er gebeurd in zo een geval. Moet je dan extra betalen? Of heb je een bepaalde marge waarin je mag uitlopen.

Denk aan aansluitende catering

Catering is super belangrijk wanneer je een feest gaat organiseren. Bij een goed feest hoort nu eenmaal een lekker hapje en drankje. Toch mag niet iedereen zomaar alles eten en/of drinken. Zorg er daarom voor dat je rekening houdt met al je gasten. Een goede feestlocatie draait hier zijn hand niet voor om.

Heel veel plezier!

Ik wens je ontzettend veel plezier bij het organiseren van je feest en natuurlijk het geven van je feestje ansich. Veel plezier!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *