Tumble ‘N Dry is hippe, stoere en betaalbare kinderkleding. Aantrekkelijke, goed zittende kleding die met plezier wordt gedragen door meiden en jongens.

Eigenwijs

Net als kinderen is Tumble ‘N Dry een eigenwijs merk, maar wel een merk dat functionele kleding verkoopt waarin kinderen zich blij en gelukkig voelen. Mooie kleuren en trendy ontwerpen. Gemaakt van goed passende en lekker zittende stoffen. Je kinderen dragen hun nieuwe kleding met trots en plezier.

Tumble ‘N Dry Collecties

De kledinglijn is er voor jongens en meiden en is verkrijgbaar in een Lo. collectie maat 62 -92, Mid. collectie in maat 92 -140 en een Hi. collectie in maat 116 – 176. De Lo. collectie, is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Grappige rompertjes, stoere longsleeves, schattige jurkjes en mooi gekleurde jassen. Voor babies en peuters is er een gevarieerde collectie van basics en seasonal kleding. Jongens kleding gemaakt om je stoere vent zichzelf blij in te laten voelen en lekker in te laten bewegen. Trendy broeken, bijpassende shirts en leuke accessoires. Meiden voelen zich fijn in leuke rokjes, hippe jeans en mooie shirts en tops. Kijken, mixen en matchen net zo lang tot je de ultieme combinatie hebt gevonden. T’ND heeft een uitdagende collectie waarin je zeker slaagt. Ook voor accessoires kun je prima bij Tumble ‘N Dry terecht.

Verkooppunten

Wat in 2007 begon als een Nederlands kinderkledingmerk is uitgegroeid tot een merk dat in meer dan 600 speciaalzaken in binnen- en buitenland verkrijgbaar is. Er is altijd wel een verkooppunt in de buurt. Online zijn de adressen snel te vinden. Tumble ‘N Dry is ook online te koop. Bekijk de lookbooks van de diverse collecties en laat je kind verrassende combinaties zien en kiezen.
Gekleed in Tumble ‘N Dry zijn je stoere kerel en de mooiste prinses helemaal van deze tijd: Kleurrijk, modieus, hip, actief en eigenwijs. Bovendien zijn de collecties gemaakt van kindvriendelijke materialen, waardoor ze naast dat ze fijn zitten ook hun pasvorm behouden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *