Tuinplanten kopen in een webwinkel
Voor een grote groep mensen is online tuinplanten kopen in een webwinkel onbekend terrein, maar tuinplanten kopen via internet is tegenwoordig ook mogelijk. In dit artikel wordt tuinplanten webshop Plantengrow.nl (Plant & Grow) als voorbeeld genomen ter verduidelijking. Door de zeer informatieve insteek van deze webshop, kan veel bruibare informatie over tuinplanten worden gegeven. Door de uitgebreide zoekfunctie die is samengesteld door tuin professionals uit de sector, kan de websitebezoeker zeer eenvoudig tot de juiste tuinplanten komen. De zoekfunctie kan naar wens worden gespecificeerd, zoals bijvoorbeeld bladkleur, planthoogte, bloeimaand, geurend/niet-geurend en noem maar op. Hierdoor wordt het erg gemakkelijk om zelf tuinplanten te selecteren die het goed zouden doen in eigen tuin!
Een ander pluspunt is dat de tuinplanten vers uit de kwekerij komen. Dit betekend dat wanneer een bestelling wordt geplaatst, de tuinplanten vers uit de kwekerij worden gehaald en verzendklaar gemaakt te worden. Hierdoor is de klant verzekerd van super kwaliteit tuinplanten en planten tegen een erg lage prijs. Binnen een tot vier dagen worden de tuinplanten (gratis) aan huis geleverd. Hierdoor hoeft de consument zelf niet meer te sjouwen met zware tuinplanten en voor wie een compleet nieuwe tuin wil aanleggen is deze mogelijkheid tot online tuinplanten kopen wel erg aantrekkelijk.
 
Populaire tuinplanten
Er zijn enorm veel tuinplanten die gebruikt kunnen worden in de tuin. Populaire planten op dit moment zijn toch wel de siergrassen. In verhouding tot veel andere tuinplanten, lopen siergrassen wat later uit. Nu de bloeiperiode van veel vaste planten ten einde komt, beginnen siergrassen vaak nu pas met bloeien. Door plantcombinaties te kiezen van zowel vaste planten, als siergrassen kan een tuin worden ontworpen die er hele gehele jaar visueel aantrekkelijk uit ziet.
Veelgebruikte siergrassen zijn momenteel de Molina, Pennisetum, Liriope, Carex en Miscanthus. Deze siergrassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en daardoor geschikt voor zowel grote als kleine tuinen.
 
 
 
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *