Tuinmeubelen kopen bij Fonteyn is een ware beleving! Natuurlijk kunt u uitgaan van hoge kwaliteit producten tegen gunstige prijzen. Maar bij Fonteyn bieden wij meer. Wij willen u bij de aanschaf van uw nieuwe tuinmeubelen graag inspireren en prikkelen. En waar kan dat beter dan in ons eigen tuin inspiratie centrum! Gelegen in onze eigen 35.000 m2 grote tuinmeubelen showroom in het Gelderse Uddel.
Onze tuinmeubel-experts, trendwatchers en stilisten presenteren ons laatste tuinmeubelen aanbod in sfeervolle tuinkamers. Bekijk de laatste trends, kleuren en modellen op uw gemak. Probeer zelf uw ideale loungebank uit of neem plaats aan één van de prachtige tuinsets. Wij staan 6 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies.
Dat onze tuinmeubelen van hoge kwaliteit zijn is bij de jury van de branchevereniging van tuinmeubelen en de gemeente Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Fonteyn is het afgelopen jaar bekroont met twee eervolle titels, namelijk ‘De Beste Tuinmeubelen Winkel van Nederland 2013-2014’ en ‘Beste Onderneming in de categorie MKB en Detailhandel’.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *