Wat is er nu leuker dan een mooie trouwlocaties aan het water? Veel mensen zoeken dit wanneer ze in het huwelijksbootje stappen. Het is natuurlijk heerlijk om deze dag lekker buiten te beleven Bij onze mooie trouwlocatie kan dit geregeld worden. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJsel en daarbij liggen we ook nog eens erg centraal. Bij ons is het mogelijk om aan het water te trouwen. We hopen altijd erg op een zonnetje. Dit zou natuurlijk nog mooier zijn voor de beleving, maar ook voor de foto’s. In onze unieke locatie, kunt u savonds ook het feest vieren voor uw vrienden, familie en kennissen. Ook kunt u lekker bij ons op het terras zitten.

Vrijblijvende offerte voor trouwlocaties aan het water

Bij de mooiste trouwlocaties aan het water kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u een inschatting kan maken van wat het gaat kosten, om uw trouwfeest hier te geven. Bij deze officiële trouwlocatie kunt u terecht voor uw feest. Mensen die slecht te been zijn, kunnen dichtbij parkeren en de andere mensen kunnen ook altijd parkeren bij onze locatie. Ook kan de trouwauto voor de deur stoppen, zodat bruid en bruidegom in stijl aan kunnen komen. Via onze website kunt u de offerte aanvragen. Hier ziet u ook gelijk de beschikbaarheid van de verschillende zalen.

Maak er een feest van

Trouwen is natuurlijk een feest en hier kunt u terecht voor de mooiste trouwlocaties aan het water. Maar ook zijn er andere mogelijkheden bij ons restaurant. Zo kunt u ook heerlijk lunchen en dineren. Met onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Daarnaast verzorgen we ook regelmatig zakelijke gelegenheden. We beschikken over twee vergaderruimtes waar vergaderingen en presentaties gegeven kunnen worden. Ook organiseren we BBQ’s, brunches en high tea’s. Op onze website kunt u alles vinden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *