Er zijn verschillende trends te noemend in de computerwereld van de afgelopen jaren. Allereerst zien we dat er binnenkort een 5G verbinding op de markt komt. Deze verbinding kan in bredere zin toegepast worden dan de 4G verbinding van nu. De 5G verbinding is vooral voor een aantal sectoren erg handig om te gaan gebruiken. Dit gaat over de automotive, landbouw en energie sectoren. Het is vooral een verbetering dat deze verbinding een stuk betrouwbaarder is dan vorige verbindingen.
Glasvezelkabel kopen wordt belangrijker
We zien dat steeds meer applicaties verbonden zijn met internet en daarom wordt een glasvezelkabel kopen een stuk belangrijker dan eerder. Een snelle verbinding is tegenwoordig een must dus wij adviseren om je in te lezen in de verschillende glasvezel verbindingen en hier eentje uit te kiezen. Een andere ontwikkeling naast de glasvezelkabel kopen is de VR technologie. Deze technologie wordt steeds meer ontwikkeld en hierdoor ook steeds vaker gebruikt. Deze toepassing wordt ook steeds vaker tijdens opleidingstrajecten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een monteur, met een VR bril kan hij eerst leren/zien hoe de reparatie bij grote machines bijvoorbeeld werkt. Daarnaast zien we de VR technologie veel in het ziekenhuis terugkomen, zo wordt dit gebruikt voor pati├źnten die de hele dag in bed moeten liggen. Op deze manier kunnen zij ervaren hoe het is om ergens anders te zijn en even het gevoel hebben of ze hier ook echt zijn.
AVG
Dit jaar is natuurlijk de AVG in gegaan en ook dit brengt een hoop ontwikkelingen met zich mee. Zo is het nu nog belangrijk om je systemen en het internet goed veilig te houden zodat er geen datalek kan ontstaan. Om deze reden worden bij veel bedrijven de systemen nogmaals gecheckt en waar nodig aangepast zodat alles 100% veilig gebeurt. Welke ontwikkeling vind jij het interessantst? We zijn benieuwd wat er de komende jaren allemaal nog komen gaat.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *