In 2019 zien we veel nieuwe trends langskomen op interieur en mode gebied. Wij bespreken in dit artikel een aantal opvallende trends. Beginnend met een aantal interieur trends die we zien langskomen. Allereerst zien we steeds meer natuur terugkomen in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan veel planten, veel hout en veel stoffen als wol. Daarnaast worden stofjes veel gecombineerd met bijzondere tegels, denk aan opvallende trends of betonlook tegels. Verder zien we de jaren negentig steeds meer terugkomen als inspiratie voor het interieur van nu. Denk hier zoals eerder gezegd de natuur als inspiratiebron. Verder zien we spannende combinaties van kleur terugkomen in deze trend. Verder zien we veel goud, marmer en koper terugkomen in het interieur. Vooral warme tinten worden met deze materiaalsoorten gecombineerd.
Horloges komen meer in de mode
Naast bovenstaande interieurtrends, zien we ook nieuwe modetrends terugkomen. Zo komen horloges weer meer in de mode en zien we hier opvallende dingen gebeuren, waar bijvoorbeeld het horlogemerk Meistersinger op inspeelt. Zo is er bijvoorbeeld een trend om opvallende kleuren te laten terugkomen in de horloges van Meistersinger, zijn kleine minimalistische horloges steeds meer in trek en zien we materiaal veranderingen. Zo zien we bijvoorbeeld steeds meer rubber terugkomen in horlogebanden. Daarnaast zien we dat horloges steeds meer gecombineerd kunnen worden met verschillende fashion trends. Waar horloges zoals die van Meistersinger vroeger vooral gecombineerd werden met luxe outfits zoals een mooie avondjurk, zien we horloges nu ook steeds vaker gecombineerd worden met casual outfits.
Mode trends
Naast bovenstaande interieur en horlogetrends, zien we nog meer gebeuren op mode gebied. Zo zien we in de mode ook de warme kleuren uit de jaren negentig terugkomen. Denk aan veel rood, roze en bruin en dat mag ook gecombineerd worden met elkaar. Verder zien we veel lange jurken en rokken terugkomen, bij voorkeur tot de enkels. Dit in combinatie met hoge laarzen en je bent helemaal klaar voor de trends van volgend jaar!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *