Misschien bent u al bekend met de Treasury specialist, maar we zullen u nog kort uitleggen wat wij doen en waar wij voor staan. Onze klanten zijn voornamelijk organisaties die veel kapitaal beheren. Ook hebben we organisaties die meer maatschappelijk georiënteerd zijn. Ook wooncorporaties bedienen wij. Maar wat doen we dan precies? Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een financieel gezonde publieke sector.

Goed doordacht, dat is Treasury specialist

Wij willen onze methodieken zo goed mogelijk doordenken. Bij elk financieel vraagstuk staan we bewust goed stil en nemen we de tijd om hem goed te analyseren. Zo willen we bij de Treasury specialist alles vooraf goed doordacht hebben. Wij willen de risico’s zo klein mogelijk houden en daarom willen we geen overhaaste stappen zetten in misschien wel de verkeerde richting. Dit houdt ook in dat we nooit op de automatische piloot werken of via een bepaald statisch systeem. We kijken juist kritisch naar de financiële cijfers en zo houden we hopelijk de kosten zo laag mogelijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van treasury word duidlelijk wanneer u onze werk aanpak te zien krijgt. We stemmen de financiële markten af op de behoeftes van de opdrachtgever en krijgen op die manier een goeie samenwerking.

Op basis van vertrouwen

Er wordt vaak niet gewerkt op basis van vertrouwen binnen de financiële markt. Dit is een groot gemis binnen deze sector. We houden heel erg van een vertrouwensband met onze klant. Daarom gaan we hier altijd voor bij de Treasury specialist. Onze tarieven houden we zo transparant mogelijk en hopen op die manier op een langdurige relatie met onze klanten. Onze motivatie ligt bij het oplossen van financiële vraagstukken voor u. De bijkomende uitdagingen motiveren ons om het werk zo goed mogelijk te vinden. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *