Rotterdam heeft natuurlijk veel moois te bieden. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden en verschillende hippe winkels en restaurants. Het kan voorkomen dat U weleens iets anders wilt. Dit kan bijvoorbeeld individueel of juist in groepen. Touringcar Rotterdam zorgt er voor dat U en uw groep volledig verzorgt er op uit kunnen!
 

Bezoek geweldige bestemmingen met Touringcar Rotterdam

Bijna elke bestemming is mogelijk wanneer U een touringcar huurt. Zo kunt U ervoor kiezen om met een groep naar Antwerpen of Berlijn te gaan. Daar kunt U gaan shoppen of juist bezienswaardigheden bezichtigen. Vanaf twintig personen is het al mogelijk om een touringcar te huren. Dit kan oplopen tot een maximum van 90 personen.

Verhuur mogelijkheden bij Touringcar Rotterdam

Allereerst moet er gemeld worden dat het verhuur altijd gepaard gaat met een chauffeur. Deze is dan ook bij de kosten in begrepen en zult U geen extra kosten ondervinden. Deze chauffeur is uiteraard vakkundig opgeleid en in het bezit van de nodige certificaten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de chauffeur, wat natuurlijk weer scheelt in het reisgenot. Daarnaast staan er verschillende touringcars in het wagenpark. Elke touringcar is luxe uitgerust en komt met de onderstaande voordelen:
 
– Toilet
– Luxe stoelen
– Airconditioning
– CD/DVD-speler
– Koffiebar
– Koelkast
– Muziekinstallatie
– Microfoon
 
U komt dus niks te kort wanneer U ervoor kiest om een touringcar te huren. Zo kunt U in luxe naar de plaats van bestemming reizen.
 
Geen zin om zelf een touringcar te huren?
Dat is iets wat heel begrijpelijk is. Daarom biedt Touringcar Rotterdam U de kans om U en uw genootschap, in te schrijven bij een geplande reis. De reis wordt vanuit het bedrijf georganiseerd naar een bestemming. Het enige wat U dan hoeft te doen is in te schrijven voor de betreffende reis. Zo kunt U mee rijden met een touringcar zonder er een zelf te hoeven huren.

Touringcar Rotterdam
Touringcar Rotterdam

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *