In Nederland zijn we gek op evenementen. Het lijkt wel alsof er elk jaar weer nieuwe events bij komen en als we de cijfers mogen geloven klopt dit ook wel. Tegenwoordig worden er elk jaar bijna 800 evenementen georganiseerd van groot tot klein, waarbij vooral de dance-events in de lift zitten dankzij de populariteit van dancemuziek.

complete toiletwagens

De groei van al die evenementen betekent niet alleen dat er veel meer werk is voor allerlei specialisten op het gebied van licht en geluid, ook de zaken waar we niet bij stilstaan zoals de sanitaire voorzieningen moeten geregeld worden. Gelukkig zijn er in Nederland tal van bedrijven die mobiele toiletten verhuren, zoals Vedeko in Hoofddorp. Bij Vedeko leveren ze wc’s in alle soorten en maten. Complete toiletwagens die voldoende capaciteit hebben om honderden bezoekers aan te kunnen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere toiletwagens of toiletcabines te huren, afhankelijk van de hoeveelheid mensen die er gebruik van zullen maken.

Mobiele WC huren

Hetzelfde geldt voor een andere zakelijke toepassing voor mobiele wc’s en dat is op de bouwplaats. Voor grote bouwprojecten kunt u bij Vedeko gedurende een langere periode toiletwagens huren. Deze wagens worden desgewenst schoongemaakt en onderhouden zodat u er geen omkijken naar heeft. Dit wil overigens niet zeggen dat Vedeko alleen maar zaken doet met grote evenementen want ook als u bijvoorbeeld een trouwfeest geeft dan kunt u bij Vedeko een mobiele WC huren. Kortom, voor tijdelijk sanitair neemt u contact op met Vedeko.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *