Vanaf nu kun je heel eenvoudig e-mails beantwoorden zonder dat je letter per letter moet tikken op het Samsung tablet scherm. Met een bijhorend accessoire van toetsenbord kan je snel eventjes een toetsenbord aansluiten met krachtige magneten van het type-S en deze houden het tablet stevig gesloten. De magneten laten enkel los als je eventjes de onderkant van het toetsenbord van het tablet afneemt. Een extra pluspunt voor een toetsenbord Samsung tablet is dat de techniek niet stilstaan. Je kent vast het fenomeen dat je aan het werken bent en dat het tablet leeg geraakt. De nieuwste toetsenborden maken het zelf mogelijk om het tablet op te laden als je de USB-kabel in het tablet steekt.

Diverse weergavebestanden om het tablet gemakkelijk te gebruiken

De toetsenborden van Samsung gaat met hun tijd mee en willen de gebruiker het zo comfortabel mogelijk maken. Als je aan het werken bent kun je het tablet rechtop zetten om te lezen of e-mails te schrijven. Je zet je in juiste houding en het tablet staat op juiste hoogte. Een tweede mogelijkheid is dat je het tablet neer kunt leggen als je bijvoorbeeld op de bank zit en je de krant aan het lezen bent of als je aan het skypen bent. Door deze verschillende mogelijkheden gebruik je het tablet zoals je het liefste hebt.

Handige sneltoetsen met behulp van het toetsenbord

Door een toetsenbord te gebruiken vlieg je nu vliegensvlug over het tablet dankzij de handige sneltoetsen. Je kunt het extra gemak nu ervaren en je kunt de productiviteit nu extra verbeteren door een snelle toegang te krijgen tot de e-mails, muziek, films, agenda en internet. Dankzij de ergonomische vormen op het toetsenbord typ je nu nog sneller en comfortabeler dankzij de ingenieuze technieken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *